Închide meniul

Ionuţ Radu pleacă de la Inter! Portarul român va rămâne în Serie A, la Cremonese

Viviana Moraru Publicat: 23 iunie 2022, 10:08

Reclamă
Ionuţ Radu pleacă de la Inter! Portarul român va rămâne în Serie A, la Cremonese

Ionuţ Rdu pleacă de la Inter

Ionuţ Radu, portarul lui Inter/ Profimedia

Ionuţ Radu se pregăteşte de o plecare de la Inter, vicecampioana Italiei. Portarul român va rămâne în Serie A, destinaţia cea mai probabilă fiind nou-promovata Cremonese.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Radu prinde cu greu minute la Inter, iar în această perioadă de mercato, portarul va schimba echipa. Românul mai are contract cu formaţia de pe Giuseppe Meazza pentru încă două sezoane.

Ionuţ Radu pleacă de la Inter şi semnează cu Cremonese

Presa din Italia anunţă că Ionuţ Radu este tot mai aproape de o mutare la Cremonese. Tot mai greu titularizat la Inter de Simone Inzaghi, portarul de 25 de ani va merge la o echipă unde poate prinde mai multe minute. Acesta va fi transferat sub formă de împrumut, şi urmează să efectueze vizita medicală în zilele următoare, anunţă jurnaliştii italieni.

Agentul său, Oscar Damiani, şi un oficial de la Cremonese au fost văzuţi împreună zilele trecute, pentru a stabili detalii legate de împrumutul lui Ionuţ Radu. Cremonese urmeză să se despartă de portarul său, Marco Carnesecchi, în vârstă de 21 de ani, dorit de Lazio.

Împrumutul lui Radu ar fi o variantă perfectă pentru poarta nou-promovaţilor de la Cremonese. Un transfer definitiv ar fi greu de realizat de o echipă cu bugetul echipei antrenate de Massimiliano Alvini, deoarece salariul portarului român este unul imens.

Reclamă

„Există o înţelegere în principiu, între Inter şi Cremonese pentru transferul lui Ionuţ Radu, sub formă de împrumut pe un an. Acum rămâne la decizia jucătorului”, a declarat agentul lui Ionuţ Radu, în presa din Italia.

Ionuţ Radu se află la Inter din 2013, fiind împrumutat la Genoa şi Parma, în ultimele sezoane. În ultima stagiune, Radu a bifat doar două prezenţe pentru Inter, în înfrângerea cu Bologna, din campionat, şi în victoria cu Empoli, din Cupa Italiei.

Cremonese, viitarea echipă a lui Ionuţ Radu, a promovat la sfărşitul sezonului în Serie A, după ce s-a clasat pe locul secund în liga secundă italiană. Cealaltă echipă care a promovat este Lecce.

Reclamă 4 / 0/3

Romelu Lukaku se întoarce la Inter

Romelu Lukaku va evolua la Inter sezonul viitor. Belgianul a renunţaţ la o parte din salariul său, pentru a reveni pe Giuseppe Meazza, acolo unde a devenit campion în Serie A, în 2021.

Romelu Lukaku va evolua sub formă de împrumut la Inter. Cu toatea acestea, italienii îi vor plăti lui Chelsea 8 milioane de euro, sumă la care se vor mai adăuga alte bonusuir, în funcţie de performanţele reuşite de belgian.

Pentru a se întoarce la Inter, Lukaku a acceptat un salariu mai mic. Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, vârful belgian va avea un salariu de 8 milioane de euro la Inter. Totodată, italienii nu au opţiunea de a-l cumpăra definitiv pe Romelu Lukaku, astfel atacantul se va întoarce pe Stamford Bridge în 2023.

Romelu Lukaku a evoluat pentru Inter în perioada 2019-2021, fiind transferat de la Manchester United. În perioada petrecută în Italia, belgianul a marcat 64 de goluri, şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 16, în cele 95 de partide în care a evoluat, în toate competiţiile.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și