Închide meniul

Ionuţ Radu pleacă de la Inter! Portarul român va rămâne în Serie A, la Cremonese

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 iunie 2022, 10:08

Ionuţ Radu pleacă de la Inter! Portarul român va rămâne în Serie A, la Cremonese

Ionuţ Rdu pleacă de la Inter

Ionuţ Radu, portarul lui Inter/ Profimedia

Ionuţ Radu se pregăteşte de o plecare de la Inter, vicecampioana Italiei. Portarul român va rămâne în Serie A, destinaţia cea mai probabilă fiind nou-promovata Cremonese.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Radu prinde cu greu minute la Inter, iar în această perioadă de mercato, portarul va schimba echipa. Românul mai are contract cu formaţia de pe Giuseppe Meazza pentru încă două sezoane.

Ionuţ Radu pleacă de la Inter şi semnează cu Cremonese

Presa din Italia anunţă că Ionuţ Radu este tot mai aproape de o mutare la Cremonese. Tot mai greu titularizat la Inter de Simone Inzaghi, portarul de 25 de ani va merge la o echipă unde poate prinde mai multe minute. Acesta va fi transferat sub formă de împrumut, şi urmează să efectueze vizita medicală în zilele următoare, anunţă jurnaliştii italieni.

Agentul său, Oscar Damiani, şi un oficial de la Cremonese au fost văzuţi împreună zilele trecute, pentru a stabili detalii legate de împrumutul lui Ionuţ Radu. Cremonese urmeză să se despartă de portarul său, Marco Carnesecchi, în vârstă de 21 de ani, dorit de Lazio.

Împrumutul lui Radu ar fi o variantă perfectă pentru poarta nou-promovaţilor de la Cremonese. Un transfer definitiv ar fi greu de realizat de o echipă cu bugetul echipei antrenate de Massimiliano Alvini, deoarece salariul portarului român este unul imens.

Reclamă

„Există o înţelegere în principiu, între Inter şi Cremonese pentru transferul lui Ionuţ Radu, sub formă de împrumut pe un an. Acum rămâne la decizia jucătorului”, a declarat agentul lui Ionuţ Radu, în presa din Italia.

Ionuţ Radu se află la Inter din 2013, fiind împrumutat la Genoa şi Parma, în ultimele sezoane. În ultima stagiune, Radu a bifat doar două prezenţe pentru Inter, în înfrângerea cu Bologna, din campionat, şi în victoria cu Empoli, din Cupa Italiei.

Cremonese, viitarea echipă a lui Ionuţ Radu, a promovat la sfărşitul sezonului în Serie A, după ce s-a clasat pe locul secund în liga secundă italiană. Cealaltă echipă care a promovat este Lecce.

Reclamă 4 / 0/3

Romelu Lukaku se întoarce la Inter

Romelu Lukaku va evolua la Inter sezonul viitor. Belgianul a renunţaţ la o parte din salariul său, pentru a reveni pe Giuseppe Meazza, acolo unde a devenit campion în Serie A, în 2021.

Romelu Lukaku va evolua sub formă de împrumut la Inter. Cu toatea acestea, italienii îi vor plăti lui Chelsea 8 milioane de euro, sumă la care se vor mai adăuga alte bonusuir, în funcţie de performanţele reuşite de belgian.

Pentru a se întoarce la Inter, Lukaku a acceptat un salariu mai mic. Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, vârful belgian va avea un salariu de 8 milioane de euro la Inter. Totodată, italienii nu au opţiunea de a-l cumpăra definitiv pe Romelu Lukaku, astfel atacantul se va întoarce pe Stamford Bridge în 2023.

Romelu Lukaku a evoluat pentru Inter în perioada 2019-2021, fiind transferat de la Manchester United. În perioada petrecută în Italia, belgianul a marcat 64 de goluri, şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 16, în cele 95 de partide în care a evoluat, în toate competiţiile.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și