Închide meniul

Dinamo trece printr-un adevărat dezastru şi Ricardo Grigore e dispus să renunţe la bani pentru a pleca din Ştefan cel Mare

Dan Roșu Publicat: 25 iunie 2022, 10:08

Reclamă
Dinamo trece printr-un adevărat dezastru şi Ricardo Grigore e dispus să renunţe la bani pentru a pleca din Ştefan cel Mare

Dinamo trece printr-un adevărat dezastru, susţine Ricardo Grigore

Ricardo Grigore / Hepta

Dinamo trece printr-un adevărat dezastru după retrogradarea în Liga 2 şi Ricardo Grigore a dat din casă. El susţine că echipa a rămas fără medic şi bucător. Mai mult, nici magazionerul nu are de gând să mai stea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ricardo Grigore vrea să plece liber de contract de la Dinamo. El mai are de încasat două salarii şi e dispus să renunţe la bani pentru a pleca la un alt club.

Dinamo trece printr-un adevărat dezastru şi Ricardo Grigore vrea să plece

„Clădirea veche e ok, mai poți locui în ea. Poți dormi, te poți odihni acolo. Nu se compară cu clădirea pe care am avut-o sezonul trecut, dar e acceptabilă. În acest moment nu mai avem medic, nici bucătar. Am avut aseară magazioner. Am înțeles că va pleca și el.

Probabil vor veni alții, pentru că nu poți efectua antrenamente fără magazioner. Avem oameni care îți pot acorda îngrijiri, maseuri, fizioterapeuți.

Nu sunt plătit la zi, dar nu știu care e termenul legal. Cu insolvența asta sunt cât de cât acoperiți. În momentul ăsta sunt două salarii restante la tot lotul. Eu sunt dispus să renunț la bani dacă voi pleca. Sper să înțeleagă”, a spus Grigore, citat de digisport.ro.

Reclamă

Dinamo, luată peste picior după ce a rămas fără stadion

Dinamo își caută stadion unde să dispute partidele din Liga 2. Răzvan Zăvăleanu spera ca alb-roșiii să fie primiți în Colentina. Dinamoviștii au primit însă un refuz categoric și au fost luați peste picior.

„Domnilor, eu cred că vreți să vorbim lucruri serioase, nu? Ce să caute Dinamo la noi în bază? Ăștia nu au bani nici măcar de o ciorbă, falimentul scrie pe ei, iar voi visați verzi și uscate din tot ce vă spune acest domn Zăvăleanu de luni de zile? Nici măcar dacă Zăvăleanu îmi pune chirie pe masă un milion de euro nu voi accepta ca Dinamo să vină la noi pe stadion. Nu au ce să caute aici. Păi voi vreți să plătim scaune rupte după cei din PCH?

Arena noastră este catedrala copiilor noștri. Arena din Colentina este Biserica acestor copilași. Zăvăleanu nu poate intra la noi în bază nici măcar cu rachetele lui Vladimir Putin. Să meargă să joace cu Dinamo la el prin Cluj sau pe la Alba Iulia. Se poate duce și pe la Galați sau prin Moldova, dar în niciun caz nu Dinamo are ce să caute în Colentina„, a spus Ionel Ciuclea, conform prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și