Închide meniul

Dinamo, luată peste picior după ce a rămas fără stadion: „Ăstia n-au bani de o ciorbă, faliment scrie pe ei!”

Alexandru Ivan Publicat: 24 iunie 2022, 16:41

Dinamo, luată peste picior după ce a rămas fără stadion: „Ăstia n-au bani de o ciorbă, faliment scrie pe ei!

Dinamo e pe marginea prăpastiei

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci / Hepta

  • Dinamo a rămas fără stadion
  • „Câinii” vor să joace la Colentina

Dinamo își caută stadion unde să dispute partidele din Liga 2. Răzvan Zăvăleanu spera ca alb-roșiii să fie primiți în Colentina. Dinamoviștii au primit însă un refuz categoric și au fost luați peste picior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo vrea să joace pe stadionul din Colentina, unde evoluează Daco Getica. Patronul clubului, Ionel Ciuclea, i-a făcut praf pe dinamoviști, despre care a spus că „n-au bani nici de o ciorbă”.

Dinamo, luată peste picior după ce a rămas fără stadion

„Domnilor, eu cred că vreți să vorbim lucruri serioase, nu? Ce să caute Dinamo la noi în bază? Ăștia nu au bani nici măcar de o ciorbă, falimentul scrie pe ei, iar voi visați verzi și uscate din tot ce vă spune acest domn Zăvăleanu de luni de zile? Nici măcar dacă Zăvăleanu îmi pune chirie pe masă un milion de euro nu voi accepta ca Dinamo să vină la noi pe stadion. Nu au ce să caute aici. Păi voi vreți să plătim scaune rupte după cei din PCH?

Reclamă

Arena noastră este catedrala copiilor noștri. Arena din Colentina este Biserica acestor copilași. Zăvăleanu nu poate intra la noi în bază nici măcar cu rachetele lui Vladimir Putin. Să meargă să joace cu Dinamo la el prin Cluj sau pe la Alba Iulia. Se poate duce și pe la Galați sau prin Moldova, dar în niciun caz nu Dinamo are ce să caute în Colentina„, a spus Ionel Ciuclea, conform prosport.ro.

Arena tradițională a lui Dinamo, cea din Ștefan cel Mare, va fi intra în proces de modernizare. Noul stadion e preconizat să fie gata în 2024.

Reclamă

Până atunci, Dinamo trebuie să găsească altă arenă unde să-și dispute meciurile de pe teren propriu.

Dinamo vrea să joace pe stadionul „Arcul de Triumf”

O altă variantă pe care Dinamo a luat-o în calcul este si stadionul „Arcul de Triumf”, unde FCSB a fost refuzată de mai multe ori.

„Încercăm și o altă variantă, Arcul de Triumf. Încercăm să ajungem la o înțelegere. Încercarea moarte n-are. Ar fi păcat să nu fie folosite aceste stadioane noi. Și cei care se ocupă de stadion ar avea de câștigat.

Reclamă 4 / 0/3

Am depus cerere la Cotroceni, s-a vorbit și cu domnul Ciuclea (n.r – Ilie Ciuclea) pentru stadionul din Colentina. La Cotroceni nu se poate juca, vestiarele au fost transformate în birouri. Așa ne-au transmis cei de la Banca Națională”,a spus Cornel Țălnar, unul dintre oamenii preocupați de viitorul lui Dinamo, pentru playsport.ro.

Fanii din DBB caută bani pentru Liga 2

Fanii din DDB încearcă să facă rost de finanţare şi cer ajutorul dinamoviştilor cu bani. Îşi doresc să întoarcă din drum aproximativ 1.000 de fani care au oprit finanţarea după prima retrogradare din istoria de 74 de ani a lui Dinamo.

Avem mai multe modalităţi de strângere de fonduri în următoarele două luni. Primul este acela de a readuce membrii în programul DDB. Au fost nemulţumiri, au fost membri careu au decis să plece din program. Sunt şi erori pe care noi le-am comis, dar ei sunt extrem de importanţi pentru noi în această luptă prin care noi vrem să salvăm. La un simplu calcul, 1.000 de membri reveniţi în program înseamnă aproximativ 50.000 de euro. Sumă care va ajuta la salvarea clubului. Noi ne-am propus un target de a reajunge la 10.000 de membri activi în următoarele 2 luni„, a declarat unul dintre liderii din DDB.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”