Închide meniul

Dezastru total la Dinamo: ”S-ar putea nici să nu se înscrie în Liga 2! E sortită falimentului!”

Dragoș Vasile Publicat: 27 iunie 2022, 9:25

Reclamă
Dezastru total la Dinamo: ”S-ar putea nici să nu se înscrie în Liga 2! E sortită falimentului!”

Dinamo a retrogradat în Liga 2. Cifrele dezastruoase ale "câinilor"

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

E dezastru total la Dinamo! Constantin Anghelache (76 de ani), fost președinte la gruparea din Ștefan cel Mare, anunță că există posibilitatea ca echipa să nu se poată înscrie în Liga 2. Ba mai mult, aceasta ar fi sortită falimentului!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Dinamo au mai rămas doar juniorii şi încă nu se ştie pe ce stadion vor disputa alb-roşiii meciurile din Liga 2. „Câinii” nu au primit acceptul de a juca în Colentina.

Dezastru total la Dinamo

„FC Dinamo 1948 are o problemă foarte grea. Aceea că insolvența nu e făcută la fel ca cea din 2014. Față de insolvența din 2014, insolvența de acum a fost mai degrabă o restructurare a unor datorii. Dacă tu spui că de la 7 milioane de euro datorii dai 5,3 milioane înapoi, asta nu înseamnă insolvență!

Retrogradând, au rămas fără venituri pentru planul de redresare judiciară. Nu mai au sumele pentru televizare de la LPF, nu pot vinde jucători, n-au conducere, n-au sponsori, n-au nimic. Planul de redresare merge înainte, dar problema e că nu mai au cu ce să plătească.

A mai apărut o belea acum, Dinamo are interdicție de la UEFA de a transfera pentru că n-a plătit o datorie. Cu cine a rămas în grădină, s-ar putea nici să nu se înscrie (n.r. – în Liga 2)! Din punctul meu de vedere, FC Dinamo e sortită falimentului. O spun cu mare tristețe, dar trebuie s-o spun”, a declarat Constantin Anghelache, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Proporţiile dezastrului de la Dinamo: „Primim apă cu porţia. Dacă ne accidentăm, suntem terminaţi”

Proporţiile dezastrului de la Dinamo sunt uriaşe, după prima retrogradare din istoria de 74 de ani a clubului. Echipa a rămas fără antrenor, iar cei mai importanţi jucători deja au plecat.

Situaţia s-a inflamat şi mai mult după ce Ionuţ Negoiţă i-a dat afară pe fotbaliştii dinamovişti de la Săftica. Omul de afaceri deţine în continuare 50% din baza de la Săftica. Are în posesie şi o clădire care tocmai a fost reabilitată şi în care locuiau unii jucători. Aceştia nu mai pot fi cazaţi acolo.  

La Săftica este Raiul pe Pâmânt!”, a spus antrenorul principal interimar, Gică Mihali. Fotbaliştii l-au contrat, iar unul dintre aceştia a dezvăluit, sub protecţia anonimatului, ce se întâmplă de fapt la Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu îl înțelegem deloc pe Mister (n.r Gică Mihali). Îi citim și noi declarațiile, iar dânsul ori de câte ori apare prin presă spune că la Săftica sunt cele mai bune condiții de pregătiire, iar fraza cu Raiul pe Pământ a fost genială. Oare dânsul realizează ceea ce vorbește?

În momentul ăsta ne este și frică să ne mai antrenăm. Nu avem medic, iar dacă ne accidentăm suntem terminați. De condiții de recueprare ce să mai vorbim? Îl mai avem pe Tomiță cu noi, iar el săracul a ajuns să le facă pe toate.

Dar totuși el nu e doctor. Nu avem un doctor la echipă, nu avem nici măcar o masă de mâncat aici la bază după antrenamente. Fiecare mănâncă pe unde poate.

Bucătar nu mai este la echipă de ceva timp, dar oare vom mai putea să mai facem vreun cantonament centralizat? Se vede de la o poștă că nu mai sunt bani de performanță. Apropo, vedeți că am început să primim apă cu porția. Ni se dă la fiecare jucător câte o sticlă de apă de om pe antrenament, a doua nu mai există.

Iar Mister vorbește de Raiul pe Pâmânt? Vor urma în acest campionat de Liga 2 deplasări destul de lungi prin țară, de unde oare vom face rost de bani? Băieții cu experiență din echipă vor să scape de Dinamo”, a dezvăluit fotbalistul pentru prosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și