Închide meniul

Dezastru total la Dinamo: ”S-ar putea nici să nu se înscrie în Liga 2! E sortită falimentului!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 iunie 2022, 9:25

Dezastru total la Dinamo: ”S-ar putea nici să nu se înscrie în Liga 2! E sortită falimentului!”

Dinamo a retrogradat în Liga 2. Cifrele dezastruoase ale "câinilor"

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

E dezastru total la Dinamo! Constantin Anghelache (76 de ani), fost președinte la gruparea din Ștefan cel Mare, anunță că există posibilitatea ca echipa să nu se poată înscrie în Liga 2. Ba mai mult, aceasta ar fi sortită falimentului!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Dinamo au mai rămas doar juniorii şi încă nu se ştie pe ce stadion vor disputa alb-roşiii meciurile din Liga 2. „Câinii” nu au primit acceptul de a juca în Colentina.

Dezastru total la Dinamo

„FC Dinamo 1948 are o problemă foarte grea. Aceea că insolvența nu e făcută la fel ca cea din 2014. Față de insolvența din 2014, insolvența de acum a fost mai degrabă o restructurare a unor datorii. Dacă tu spui că de la 7 milioane de euro datorii dai 5,3 milioane înapoi, asta nu înseamnă insolvență!

Retrogradând, au rămas fără venituri pentru planul de redresare judiciară. Nu mai au sumele pentru televizare de la LPF, nu pot vinde jucători, n-au conducere, n-au sponsori, n-au nimic. Planul de redresare merge înainte, dar problema e că nu mai au cu ce să plătească.

A mai apărut o belea acum, Dinamo are interdicție de la UEFA de a transfera pentru că n-a plătit o datorie. Cu cine a rămas în grădină, s-ar putea nici să nu se înscrie (n.r. – în Liga 2)! Din punctul meu de vedere, FC Dinamo e sortită falimentului. O spun cu mare tristețe, dar trebuie s-o spun”, a declarat Constantin Anghelache, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Proporţiile dezastrului de la Dinamo: „Primim apă cu porţia. Dacă ne accidentăm, suntem terminaţi”

Proporţiile dezastrului de la Dinamo sunt uriaşe, după prima retrogradare din istoria de 74 de ani a clubului. Echipa a rămas fără antrenor, iar cei mai importanţi jucători deja au plecat.

Situaţia s-a inflamat şi mai mult după ce Ionuţ Negoiţă i-a dat afară pe fotbaliştii dinamovişti de la Săftica. Omul de afaceri deţine în continuare 50% din baza de la Săftica. Are în posesie şi o clădire care tocmai a fost reabilitată şi în care locuiau unii jucători. Aceştia nu mai pot fi cazaţi acolo.  

La Săftica este Raiul pe Pâmânt!”, a spus antrenorul principal interimar, Gică Mihali. Fotbaliştii l-au contrat, iar unul dintre aceştia a dezvăluit, sub protecţia anonimatului, ce se întâmplă de fapt la Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu îl înțelegem deloc pe Mister (n.r Gică Mihali). Îi citim și noi declarațiile, iar dânsul ori de câte ori apare prin presă spune că la Săftica sunt cele mai bune condiții de pregătiire, iar fraza cu Raiul pe Pământ a fost genială. Oare dânsul realizează ceea ce vorbește?

În momentul ăsta ne este și frică să ne mai antrenăm. Nu avem medic, iar dacă ne accidentăm suntem terminați. De condiții de recueprare ce să mai vorbim? Îl mai avem pe Tomiță cu noi, iar el săracul a ajuns să le facă pe toate.

Dar totuși el nu e doctor. Nu avem un doctor la echipă, nu avem nici măcar o masă de mâncat aici la bază după antrenamente. Fiecare mănâncă pe unde poate.

Bucătar nu mai este la echipă de ceva timp, dar oare vom mai putea să mai facem vreun cantonament centralizat? Se vede de la o poștă că nu mai sunt bani de performanță. Apropo, vedeți că am început să primim apă cu porția. Ni se dă la fiecare jucător câte o sticlă de apă de om pe antrenament, a doua nu mai există.

Iar Mister vorbește de Raiul pe Pâmânt? Vor urma în acest campionat de Liga 2 deplasări destul de lungi prin țară, de unde oare vom face rost de bani? Băieții cu experiență din echipă vor să scape de Dinamo”, a dezvăluit fotbalistul pentru prosport.ro.

Recomandări
  • Dezastru total la Dinamo
  • Anunțul făcut de Constantin Anghelache

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și