Închide meniul

Proporţiile dezastrului de la Dinamo, după retrogradarea în Liga 2. „Primim apă cu porţia. Dacă ne accidentăm, suntem terminaţi”

Reclamă

Publicat: 26 iunie 2022, 16:47

Proporţiile dezastrului de la Dinamo, după retrogradarea în Liga 2. „Primim apă cu porţia. Dacă ne accidentăm, suntem terminaţi

Proporţiile dezastrului de la Dinamo, după retrogradarea în Liga 2

Dinamo a retrogradat în Liga 2 / Inquam Photos / Stefan Constantin

Proporţiile dezastrului de la Dinamo sunt uriaşe, după prima retrogradare din istoria de 74 de ani a clubului. Echipa a rămas fără antrenor, iar cei mai importanţi jucători deja au plecat. Au mai rămas doar juniorii şi încă nu se ştie pe ce stadion vor disputa alb-roşiii meciurile din Liga 2. „Câinii” nu au primit acceptul de a juca în Colentina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situaţia s-a inflamat şi mai mult după ce Ionuţ Negoiţă i-a dat afară pe fotbaliştii dinamovişti de la Săftica. Omul de afaceri deţine în continuare 50% din baza de la Săftica. Are în posesie şi o clădire care tocmai a fost reabilitată şi în care locuiau unii jucători. Aceştia nu mai pot fi cazaţi acolo.

Proporţiile dezastrului de la Dinamo, după retrogradarea în Liga 2

La Săftica este Raiul pe Pâmânt!”, a spus antrenorul principal interimar, Gică Mihali. Fotbaliştii l-au contrat, iar unul dintre aceştia a dezvăluit, sub protecţia anonimatului, ce se întâmplă de fapt la Dinamo.

Nu îl înțelegem deloc pe Mister (n.r Gică Mihali). Îi citim și noi declarațiile, iar dânsul ori de câte ori apare prin presă spune că la Săftica sunt cele mai bune condiții de pregătiire, iar fraza cu Raiul pe Pământ a fost genială. Oare dânsul realizează ceea ce vorbește?

În momentul ăsta ne este și frică să ne mai antrenăm. Nu avem medic, iar dacă ne accidentăm suntem terminați. De condiții de recueprare ce să mai vorbim? Îl mai avem pe Tomiță cu noi, iar el săracul a ajuns să le facă pe toate.

Reclamă

Dar totuși el nu e doctor. Nu avem un doctor la echipă, nu avem nici măcar o masă de mâncat aici la bază după antrenamente. Fiecare mănâncă pe unde poate.

Bucătar nu mai este la echipă de ceva timp, dar oare vom mai putea să mai facem vreun cantonament centralizat? Se vede de la o poștă că nu mai sunt bani de performanță. Apropo, vedeți că am început să primim apă cu porția. Ni se dă la fiecare jucător câte o sticlă de apă de om pe antrenament, a doua nu mai există. Iar Mister vorbește de Raiul pe Pâmânt? Vor urma în acest campionat de Liga 2 deplasări destul de lungi prin țară, de unde oare vom face rost de bani? Băieții cu experiență din echipă vor să scape de Dinamo”, a dezvăluit fotbalistul pentru prosport.ro.

Ricardo Grigore e dispus să renunţe la bani pentru a pleca din Ştefan cel Mare

Dinamo trece printr-un adevărat dezastru după retrogradarea în Liga 2 şi Ricardo Grigore a dat din casă. El susţine că echipa a rămas fără medic şi bucător. Mai mult, nici magazionerul nu are de gând să mai stea.

Reclamă 4 / 0/3

Clădirea veche e ok, mai poți locui în ea. Poți dormi, te poți odihni acolo. Nu se compară cu clădirea pe care am avut-o sezonul trecut, dar e acceptabilă. În acest moment nu mai avem medic, nici bucătar. Am avut aseară magazioner. Am înțeles că va pleca și el.

Probabil vor veni alții, pentru că nu poți efectua antrenamente fără magazioner. Avem oameni care îți pot acorda îngrijiri, maseuri, fizioterapeuți.

Nu sunt plătit la zi, dar nu știu care e termenul legal. Cu insolvența asta sunt cât de cât acoperiți. În momentul ăsta sunt două salarii restante la tot lotul. Eu sunt dispus să renunț la bani dacă voi pleca. Sper să înțeleagă”, a spus Grigore, citat de digisport.ro.

Lotul cu care se doreşte revenirea în Liga 1 este format aproape în totalitate din juniori:

Portari: Mihai Eșanu, Ștefan Fara, Denis Oncescu

Fundași: Costin Amzăr, Andrei Radu, Alin Demci, Alin Dudea, Marco Ehmann, Răzvan Patriche, Geani Crețu, David Țone

Mijlocași: Jonathan Rodriguez, Deniz Giafer, Antonio Bordușanu, Andrei Florescu, Andreescu, Ahmed Bani, Claudiu Stan

Reclamă

Atacanți: Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu, Cristian Delciu, Ioan Borcea, Mario Șutru

Recomandări
  • Proporţiile dezastrului de la Dinamo
  • Ce se întâmplă la Săftica

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și