Închide meniul

AS.ro LIVE | Florin Pîrtea a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. „Minerul Jr” din MMA, dezvăluiri de senzație din „cuşcă”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iunie 2022, 10:15 / Actualizat: 29 iunie 2022, 11:17

AS.ro LIVE | Florin Pîrtea a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. „Minerul Jr din MMA, dezvăluiri de senzație din „cuşcă

Florin Pîrtea şi Aurel Pîrtea, la AS.ro LIVE

Florin Pîrtea şi Aurel Pîrtea / Antena Sport

Florin Pîrtea şi Aurel Pîrtea sunt invitaţii lui Cătălin Oprişan în ediţia de miercuri a emisiunii AS.ro LIVE. „Minerul” Pîrtea Jr tocmai a câştigat meciul său cu Mihai Iorga, la iFight HEROES „Marea Confruntare”. Gala a putut fi urmărită pe AntenaPLAY şi pe Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luptătorul de 21 de ani a trăit periculos în cuşcă. Multiplu campion mondial de Kempo, Florin Pîrtea a avut nevoie de trei reprize şi a fost desemnat câştigător la puncte.

Florin Pîrtea şi Aurel Pîrtea, invitaţii lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Florin Pîrtea a obţinut a 8-a victorie din 9 meciuri la profesionişti şi a fost ridicat în braţe de fratele său, Aurel „Minerul” Pîrtea, care îi este şi antrenor. Fanii au făcut show la aflarea deciziei. „Minerul” Pîrtea Jr. a fost încurajat din tribună de Alex Velea, cu care este prieten.

A fost un meci strâns, care a fost judecat de către arbitrii oficiali. Ei sunt cei care decid şi aşa a fost să fie. A fost un megi greu, ştiam că o să se ajungă la o luptă de uzură. Îl respect pe adversarul meu şi îi mulţumesc pentru această luptă frumoasă.

Fratele meu a alergat cu mine în braţe. Cei care ne cunosc pe noi ştiu de unde am plecat şi unde suntem acum. Sunt foarte bucuros şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat sănătate să ajung până aici. Ăsta e drumul meu, asta am făcut şi ăsta sunt, un luptător„, a declarat Florin Pîrtea imediat, după succesul cu Mihai Iorga, pentru Antena Sport.

Reclamă

„Minerul” Pîrtea Jr este fratele mai mic al lui Aurel „Mineru” Pîrtea, multiplul campion mondial la kempo şi cu un palmares spectaculos în MMA-ul profesionist. Părinţii lor sunt foşti sportivi, practicând caiac-canoe.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și