Închide meniul

Ionuț Radu, adio Inter! Românul va pleca la Cremonese: „De luni ni se va alătura!”. Anunțul clubului

Cosmin Cioboată Publicat: 2 iulie 2022, 16:33

Reclamă
Ionuț Radu, adio Inter! Românul va pleca la Cremonese: „De luni ni se va alătura!. Anunțul clubului

Ionut Radu va juca la Cremonese

Ionuţ Radu pleacă de la Inter / Zuma Press / Jonathan Moscrop via Hepta

Ionuț Radu va pleca de la Inter în această vară, după lungi discuții în jurul viitorului său. Portarul român va merge la Cremonese, formație care a promovat în Serie A la finalul sezonului trecut. Transferul a fost confirmat de directorul sportiv de la Cremonese, Ariedo Braida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu mai are contract cu Inter până în 2024, însă șansele să prindă minute la vicecampioana Italiei rămân în continuare foarte mici. În acest sens, „nerazzurrii” au acceptat să-l împrumute la o altă echipă în sezonul 2022/2023.

Ionuț Radu pleacă de la Inter! Românul va fi împrumutat la Cremonese

Așa cum s-a tot scris în ultima vreme, Radu va merge la Cremonese. Sosirea goalkeeper-ului de 25 de ani a fost confirmată de Ariedo Braida, directorul sportiv al nou-promovatei în Serie A.

„Vizită medicală programată pentru Radu? Da, va sosi la Cremona și va efectua vizita medicală. Apoi, începând de luni, urmează să ni se alăture”, a spus Ariedo Braida, potrivit calciomercato.it.

În urmă cu câteva zile, impresarul românului, Oscar Damiani, şi un oficial de la Cremonese au fost văzuţi împreună pentru a stabili ultimele detalii legate de împrumutul lui Ionuţ Radu.

Reclamă

Cremonese urmeză să se despartă de portarul său, Marco Carnesecchi, în vârstă de 21 de ani, dorit de Lazio, iar Radu este considerat înlocuitorul perfect. Tot mai rar titularizat la Inter de Simone Inzaghi, portarul de 25 de ani va merge la o echipă unde poate prinde mai multe minute.

Radu, greu de transferat definitiv

Un transfer definitiv ar fi, totuși, greu de realizat de o echipă cu bugetul echipei antrenate de Massimiliano Alvini, deoarece salariul portarului român este unul imens.

Ionuţ Radu se află la Inter din 2013, fiind împrumutat la Genoa şi Parma, în ultimele sezoane. În ultima stagiune, Radu a bifat doar două prezenţe pentru Inter, în înfrângerea cu Bologna, din campionat, şi în victoria cu Empoli, din Cupa Italiei.

Reclamă 4 / 0/3

Cremonese, viitoarea echipă a lui Ionuţ Radu, a promovat la sfârşitul sezonului în Serie A, după ce s-a clasat pe locul secund în liga secundă italiană. Cealaltă echipă care a promovat este Lecce.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia 22:10 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 2-2, finala Cupei României. „Dublă” a lui Rusevic! Gălăţenii, egalaţi de două ori! 22:00 PAOK – Panathinaikos 4-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e pe primul loc în Grecia, cu o etapă înainte de final! 21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului Vezi toate știrile
Citește și