Închide meniul

Ionuț Radu, adio Inter! Românul va pleca la Cremonese: „De luni ni se va alătura!”. Anunțul clubului

Cosmin Cioboată Publicat: 2 iulie 2022, 16:33

Reclamă
Ionuț Radu, adio Inter! Românul va pleca la Cremonese: „De luni ni se va alătura!. Anunțul clubului

Ionut Radu va juca la Cremonese

Ionuţ Radu pleacă de la Inter / Zuma Press / Jonathan Moscrop via Hepta

Ionuț Radu va pleca de la Inter în această vară, după lungi discuții în jurul viitorului său. Portarul român va merge la Cremonese, formație care a promovat în Serie A la finalul sezonului trecut. Transferul a fost confirmat de directorul sportiv de la Cremonese, Ariedo Braida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu mai are contract cu Inter până în 2024, însă șansele să prindă minute la vicecampioana Italiei rămân în continuare foarte mici. În acest sens, „nerazzurrii” au acceptat să-l împrumute la o altă echipă în sezonul 2022/2023.

Ionuț Radu pleacă de la Inter! Românul va fi împrumutat la Cremonese

Așa cum s-a tot scris în ultima vreme, Radu va merge la Cremonese. Sosirea goalkeeper-ului de 25 de ani a fost confirmată de Ariedo Braida, directorul sportiv al nou-promovatei în Serie A.

„Vizită medicală programată pentru Radu? Da, va sosi la Cremona și va efectua vizita medicală. Apoi, începând de luni, urmează să ni se alăture”, a spus Ariedo Braida, potrivit calciomercato.it.

În urmă cu câteva zile, impresarul românului, Oscar Damiani, şi un oficial de la Cremonese au fost văzuţi împreună pentru a stabili ultimele detalii legate de împrumutul lui Ionuţ Radu.

Reclamă

Cremonese urmeză să se despartă de portarul său, Marco Carnesecchi, în vârstă de 21 de ani, dorit de Lazio, iar Radu este considerat înlocuitorul perfect. Tot mai rar titularizat la Inter de Simone Inzaghi, portarul de 25 de ani va merge la o echipă unde poate prinde mai multe minute.

Radu, greu de transferat definitiv

Un transfer definitiv ar fi, totuși, greu de realizat de o echipă cu bugetul echipei antrenate de Massimiliano Alvini, deoarece salariul portarului român este unul imens.

Ionuţ Radu se află la Inter din 2013, fiind împrumutat la Genoa şi Parma, în ultimele sezoane. În ultima stagiune, Radu a bifat doar două prezenţe pentru Inter, în înfrângerea cu Bologna, din campionat, şi în victoria cu Empoli, din Cupa Italiei.

Reclamă 4 / 0/3

Cremonese, viitoarea echipă a lui Ionuţ Radu, a promovat la sfârşitul sezonului în Serie A, după ce s-a clasat pe locul secund în liga secundă italiană. Cealaltă echipă care a promovat este Lecce.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și