Închide meniul
Foto

Drama neştiută din viaţa fiicei Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu a rupt tăcerea: „Plângeam în fiecare zi!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 iulie 2022, 13:25

Drama neştiută din viaţa fiicei Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu a rupt tăcerea: „Plângeam în fiecare zi!”

Sărbătoare în familia Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu a împlinit 22 de ani

Sarah Dumitrescu şi-a sărbătorit ziua de naştere/ Instagram

Drama neştiută din viaţa fiicei Anamariei Prodan a ieşit la lumină. Sarah Dumitrescu a dezvăluit care a fost cel mai greu moment pe care l-a trăit. Acesta nu are legătură cu cel de-al doilea divorţ al mamei ei. Anamaria Prodan urmează să se despartă de Laurenţiu Reghecampf, cel care are deja un copil cu amanta lui, Corina Caciuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah este fiica cea mică a Anamariei, din căsătoria cu fostul baschetbalit Tibi Dumitrescu. Tânăra de 22 de ani calcă pe urmele tatălui ei şi este legitimată la Cal Poly Mustangs. Şi-a petrecut vacanţa în România şi s-a antrenat cu lotul naţional de baschet feminin

Drama neştiută din viaţa fiicei Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu a trecut prin momente dificile în carieră şi a suferit două accidentări grave. Totuşi, a dezvăluit că nimic nu s-a comparat cu momentul în care s-a mutat în Statele Unite. În încercarea de a trăi visul american, adaptarea la noul stil de viaţă a fost cruntă. Acum se felicită că a trecut cu bine peste acea perioadă.

Am plecat din România la sfârșitul clasei a 7-a. Am făcut liceul acolo. Primul an în care m-am mutat plângeam în fiecare zi. Îi ziceam lui mama că nu mai vreau în America. Mi-a fost foarte greu primul an, însă după ce m-am obișnuit au fost cei mai frumoși ani din viața mea„, a declarat Sarah Dumitrescu pentru antenastars.ro.

La finalul anului 2020, Sarah Dumitrescu a fost operată de urgență în Statele Unite. Sportiva a avut nevoie de o nouă intervenție chirurgicală la piciorul la care a avut probleme şi în 2019.

Reclamă

Fiica Anamariei Prodan s-a accidentat la genunchiul stâng și a lipsit întregul sezon. A fost un coşmar cu repetiţie. Cu o stagiune în urmă se accidentase, după doar șapte jocuri, la celălalt genunchi. După o îndelungă suferinţă, Sarah poate din nou zâmbi.

În toamnă, Sarah Dumitrescu va reveni în baschetul american de colegiu, acolo unde a debutat pe 1 noiembrie 2019. Acesta este ultimul nivel înainte de WNBA, care este Liga Profesionistă americană de baschet.

Ce a putut să facă Laurenţiu Reghecampf când a aflat că se va întâlni cu Sarah

Luna trecută, Anamaria Prodan a dezvăluit motivul pentru care Laurenţiu Reghecampf a plecat imediat ce a văzut-o intrând într-un restaurant din Bucureşti. Vedeta susţine că urma să vină şi Sarah, fiica ei din prima căsnicie, şi că Reghe a vrut să evite o asemenea întâlnire.

Reclamă 4 / 0/3

Eu, când m-am întâlnit cu Mihai, nu știam că e și Reghecampf acolo. Aveam o întâlnire cu cineva, am mers să mănânc. Reghecampf a plecat de rușine, știa că venea Sarah, fata mea, și ce s-ar fi întâmplat dacă l-ar fi văzut față în față.

Eu nu am cum să-i fac rău tatălui copiilor mei, oricât de jos ar fi. Mai degrabă să-i întind mâna să-l ajut, pentru că știu cum va ajunge. Suntem pregătiți, noi, familia, să-l ajutăm în secunda în care nimeni nu se va mai uita la el. Nici amantele, nimeni.

Amantele îi vor lua și sufletul din el. Așa ajung bărbații care nu sunt puternici, stăpâni pe ei”, a spus Anamaria Prodan, citată de gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și