Închide meniul
Video

EXCLUSIV | „Îl văd pe nea Gigi: ‘Hei, hei!'”Ali Mahmood vrea o colaborare în muzică cu Becali, după ce l-a dus acasă: „Am râs cu dânsul pe drum!” Ce melodie i se potriveşte patronului FCSB

Antena Sport Publicat: 12 iulie 2022, 20:18

Reclamă

Ali Mahmmod, alături de Gigi Becali

Captură Antena Sport

Ali Mahmood, omul care a fost şofer de ocazie pentru Gigi Becali, n-a luat nici măcar un leu pentru cursă, deşi i s-a oferit un teanc de bani. Ali se ocupă cu muzica şi i-a dedicat şefului de la FCSB melodia din Rocky. Şi Gigi Becali e asteptat în studioul de muzică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ali Mahmood este producatorul muzical care a fost şofer de ocazie pentru Gigi Becali.

Şeful FCSB-ului a plecat cu „ia-mă nene” dupa ce a stropit cu agheasma pe Calea Victoriei. S-a întâmplat la o zi după marşul pentru susținerea comunității LGBT.

Efectiv mă plimbam, voiam să merg spre casă. Dintr-o dată, îl văd pe nea Gigi: ‘Hei, hei, vino si ia-mă la Palat! Şi zic eu: nea Gigi! Pe geam, stăteam cu geamul deschis. Haideţi, urcaţi! Vă duc la Palat? Da, da! Am zis, bă, Gigi Becali?! Câte şanse să fi fost. E un eveniment din viaţa mea, în top 5 întâmplări miraculoase!„, a dezvăluit Ali Mahmood în exclusivitate pentru Antena Sport.

Gigi Becali nu i-a cerut să pună muzică bisericească în maşină.

Reclamă

Nu (n.r. – nu a încercat să îi cânte). Ştiu că dânsul este un ortodox convins şi nu voiam să îşi schimbe părerea despre mine. Eu produc şi muzică hip – hop, trap. Produc mai mult decât cânt„, a mai spus Ali Mahmood.

Ali Mahmood, despre întâlnirea cu Gigi Becali

Ali şi-a trăit copilăria pe stadion, la meciurile FCSB-ului, şi s-a distrat la culme cu Gigi Becali pe drum.

Am râs cu dânsul pe drum, am vorbit despre Steaua, despre anumite faze. Eu am fost de mic fan Steaua, echipa pe care o susţin în clipa de faţă e tot Steaua. Am vorbit subiecte, şi despre religie şi despre fotbal şi de toate. Am maşina sfinţită. E idolul meu, este un om pe care îl respect şi îl admir pentru tot ce a făcut„, a mai spus Ali Mahmood.

Reclamă 4 / 0/3

Ali Mahmood îi dedică şi o melodie lui Gigi Becali.

Eye of the tiger, de la Rocky. Ca omul, nea’ Gigi chiar s a dus în stânga, în dreapta, indiferent ce a păţit„, a mai spus Ali, care îl aşteaptă pe Becali la studioul său.

Dacă ar fi pe domeniul muzical, aş face ceva cu dânsul oricând! La un moment dat, ziceam şi cu prietenii: ‘Cum ar fi să vină şi la studio nea’ Gigi ? Mamă, ar fi super tare!„, a mai spus Ali.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris Vezi toate știrile
Citește și