Închide meniul
Video

EXCLUSIV | „Îl văd pe nea Gigi: ‘Hei, hei!'”Ali Mahmood vrea o colaborare în muzică cu Becali, după ce l-a dus acasă: „Am râs cu dânsul pe drum!” Ce melodie i se potriveşte patronului FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 iulie 2022, 20:18

Ali Mahmmod, alături de Gigi Becali

Captură Antena Sport

Ali Mahmood, omul care a fost şofer de ocazie pentru Gigi Becali, n-a luat nici măcar un leu pentru cursă, deşi i s-a oferit un teanc de bani. Ali se ocupă cu muzica şi i-a dedicat şefului de la FCSB melodia din Rocky. Şi Gigi Becali e asteptat în studioul de muzică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ali Mahmood este producatorul muzical care a fost şofer de ocazie pentru Gigi Becali.

Şeful FCSB-ului a plecat cu „ia-mă nene” dupa ce a stropit cu agheasma pe Calea Victoriei. S-a întâmplat la o zi după marşul pentru susținerea comunității LGBT.

Efectiv mă plimbam, voiam să merg spre casă. Dintr-o dată, îl văd pe nea Gigi: ‘Hei, hei, vino si ia-mă la Palat! Şi zic eu: nea Gigi! Pe geam, stăteam cu geamul deschis. Haideţi, urcaţi! Vă duc la Palat? Da, da! Am zis, bă, Gigi Becali?! Câte şanse să fi fost. E un eveniment din viaţa mea, în top 5 întâmplări miraculoase!„, a dezvăluit Ali Mahmood în exclusivitate pentru Antena Sport.

Gigi Becali nu i-a cerut să pună muzică bisericească în maşină.

Reclamă

Nu (n.r. – nu a încercat să îi cânte). Ştiu că dânsul este un ortodox convins şi nu voiam să îşi schimbe părerea despre mine. Eu produc şi muzică hip – hop, trap. Produc mai mult decât cânt„, a mai spus Ali Mahmood.

Ali Mahmood, despre întâlnirea cu Gigi Becali

Ali şi-a trăit copilăria pe stadion, la meciurile FCSB-ului, şi s-a distrat la culme cu Gigi Becali pe drum.

Am râs cu dânsul pe drum, am vorbit despre Steaua, despre anumite faze. Eu am fost de mic fan Steaua, echipa pe care o susţin în clipa de faţă e tot Steaua. Am vorbit subiecte, şi despre religie şi despre fotbal şi de toate. Am maşina sfinţită. E idolul meu, este un om pe care îl respect şi îl admir pentru tot ce a făcut„, a mai spus Ali Mahmood.

Reclamă 4 / 0/3

Ali Mahmood îi dedică şi o melodie lui Gigi Becali.

Eye of the tiger, de la Rocky. Ca omul, nea’ Gigi chiar s a dus în stânga, în dreapta, indiferent ce a păţit„, a mai spus Ali, care îl aşteaptă pe Becali la studioul său.

Dacă ar fi pe domeniul muzical, aş face ceva cu dânsul oricând! La un moment dat, ziceam şi cu prietenii: ‘Cum ar fi să vină şi la studio nea’ Gigi ? Mamă, ar fi super tare!„, a mai spus Ali.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și