Închide meniul

Mihai Stoica, reacție ironică după rușinea istorică a CFR-ului: „N-a mai mers acum!” Ce i-a reproșat lui Dan Petrescu

Alexandru Ivan Publicat: 14 iulie 2022, 1:21

Reclamă
Mihai Stoica, reacție ironică după rușinea istorică a CFR-ului: „N-a mai mers acum! Ce i-a reproșat lui Dan Petrescu

Mihai Stoica, uluit înainte de UTA - FCSB

Mihai Stoica, la aeroport, înaintea unei deplasări cu FCSB / Hepta

Mihai Stoica a reacționat după rușinea CFR-ului, care a fost eliminată dramatic de FC Pyunik în turul 1 preliminar al Champions League. Managerul general de la FCSB a criticat schimbările făcute de Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am văzut meciul nostru de anul trecut cu Karagandi. Doar că miza aici a fost alta. Dacă CFR mergea mai departe şi era logic că merge, era în grupele Conference League aproape. Dacă Pyunik pune probleme campioanei României, e clar. În tur a mai jucat ceva CFR, iar acum au prins curaj armenii. Penalty ratat, ocazie imensă la greşeala lui Boateng.

Mihai Stoica, reacție după rușinea istorică a CFR-ului

În primele 90 de minute, CFR a avut o singură şansă foarte mare, atât! În rest, nimic! E bine să câştigi cinic, dar n-a mai mers. Nu mă aşteptam ca Pyunik să înscrie cu CFR, dar semnale au fost din campionat, cu multe goluri luate în campionat. CFR nu mai e ce a fost.

Cred că Dan Petrescu are contract beton. Contează şi cum ajungi în Conference League. Acum sunt ca noi (n.r. – în turul secund din preliminariile Conference League). Nu cred că e în pericol Petrescu. Tot ce au făcut, au făcut să ajungă în Champions League. Acum să facă o cheltuială în plus să aduci un alt antrenor, cu clauză plătită pentru Petrescu?

Ce e straniu… Ştiam că Petrescu e superstiţios, poate s-a schimbat. În campionat a luat goluri în ultimele faze ale meciului. Acum, din nou, a intrat în prelungiri Yuri şi a primit gol. Nu mă aşteptam să nu ţină cont în meciuri importante. Schimbările astea din ultimele minute i-au dăunat„, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă

CFR Cluj va juca cu o echipă semi-profesionistă în Conference League

În urma rușinii istorice, campioana României a fost „retrogradată” în a treia competiție inter-continentală din Europa ca valoare. CFR Cluj va juca în turul doi preliminar din Conference League, ruta campioanelor, cu andorezii de la Inter Club d’Escaldes. Formație semi-profesionistă, campioana Andorrei.

În acest sezon, Inter Club d’Escaldes a început campania europeană în runda preliminară din Liga Campionilor. A trecut de campioana din San Marino, La Fiorita (2-1), dar a fost eliminată de campioana Islandei, Vikingur Reykjavik (1-0).

Întregul lot al lui Inter Club d’Escaldes este cotat la 2.63 de milioane de euro. Cel mai valoros jucător este un spaniol de 34 de ani, Pau Bosch, cotat la 200.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Meciurile ar urma să aibă loc pe 21 (la Cluj) și 28 iulie (Andorra la Vella).

CFR Cluj, egalată de două ori în ultimul minut

După 0-0 la Erevan, CFR Cluj era obligată să o învingă pe FC Pyunik în Gruia. Campioana României a deschis scorul după doar șase minute, prin Nana Boateng, care a înscris cu capul după o fază fixă.

Au continuat să curgă ocaziile la poarta lui Pyunik, iar presiunea CFR-ului a fost fructificată în minutul 27, când a marcat Adrian Păun. Reușita a fost însă anulată pentru ofsaid. Păun se afla în spatele porții celor de la FC Pyunik în momentul când Nana Boateng a lovit mingea, astfel că decizia tușierului este corectă.

În repriza a doua, CFR Cluj a scăzut ritmul și a fost taxată. În minutul 90, la un corner, Zoran Gajic a sărit mai bine decât toți fundașii lui Petrescu și l-a învins pe Bălgrădean.

În prelungiri, Petrila a marcat pentru 2-1 în minutul 94, dar emoțiile au continuat pentru campioana României. Pyunik a primit penalty în minutul 107 după o gafă a lui Burcă. Din fericire pentru CFR, Cristi Bălgrădean a apărat șutul lui Hovhannes Harutyunyan.

Petrila și Camora au ratat la penalty-uri

Când CFR Cluj a crezut că a obținut calificarea, FC Pyunik a produs al doilea cutremur în Gruia. În minutul 119, același Zoran Gajic a împins balonul în poartă, după o respingere greșită a lui Bălgrădean, și a trimis meciul în prelungiri.

La penalty-uri, au ratat Claudiu Petrila și Mario Camora. Armenii au transformat toate loviturile, iar campioana României a fost eliminată din preliminariile Champions League în turul 1.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă Vezi toate știrile
Citește și