Închide meniul

Ionel Augustin, reacţie vehementă la adresa foştilor jucători de la Dinamo: „Mă face să îmi pun multe semne de întrebare”

Viviana Moraru Publicat: 17 iulie 2022, 17:19

Reclamă
Ionel Augustin, reacţie vehementă la adresa foştilor jucători de la Dinamo: „Mă face să îmi pun multe semne de întrebare

Aroganţa "câinilor" a retrogradat-o pe Dinamo în Liga 2

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ionel Augustin a avut o reacţie vehementă la adresa foştilor jucători de la Dinamo. Antrenorul secund al „câinilor” l-a avut în vizor pe Cosmin Matei, jucătorul lui Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se pregăteşte de liga secundă, care va debuta pe 6 august. Iulian Mihăescu şi Ionel Augustin îi pregătesc pe „câini”, după retrogradarea istorică suferită sezonul trecut.

Ionel Augustin, reacţie vehementă la adresa foştilor jucători de la Dinamo

Ionel Augustin l-a avut în vizor pe Cosmin Matei, jucător care s-a despărţit în această vară de Dinamo, semnând cu Sepsi. Mijlocaşul a fost titular în meciul din Supercupa României, cu CFR Cluj, marcând golul egalizator de la sfârşitul primei reprize.

Antrenorul secund al „câinilor” consideră că atitudinea jucătorilor de la Dinamo nu a fost cea corectă, aceştia având un randament mult mai bun după transferurile la alte echipe.

„Toată lumea spune că la Dinamo nu au fost jucători de valoare și au retrogradat echipa. Dar văd că toți și-au găsit echipe bune. Cosmin Matei joacă foarte bine. A dat gol împotriva lui CFR Cluj la primul meci la Sepsi.

Reclamă

Parcă e alt jucător. Parcă la Dinamo nu avea aceeași atitudine. Și nu e numai cazul lui. Mă face să îmi pun multe semne de întrebare acest lucru. Oare de ce?”, a declarat Ionel Augustin, conform Fanatik.

Mulţi dintre jucătorii care au retrogradat cu Dinamo şi-au găsit repede echipe în Superliga. Gabi Torje şi Vlad Morar au semnat cu Farul lui Gică Hagi, iar Mirko Ivanovski şi Christian Irobiso au mers la Petrolul Ploieşti. Totodată, ultimul plecat care şi-a găsit echipă a fost Ricardo Grigore, care va evolua pentru FC U Craiova 1948.

Florin Răducioiu își dă demisia de la Dinamo: „E un capitol închis!”

Florin Răducioiu pleacă de la Dinamo, complet dezamăgit de atitudinea lui Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului. Fostul internațional a anunțat că își va da demisia de la formația din „Ștefan cel Mare”, unde în ultimele luni a ocupat funcția de team manager.

Reclamă 4 / 0/3

Răducioiu a răbufnit la adresa lui Răzvan Zăvăleanu, dezvăluind că a încercat să-l contacteze timp de o lună, însă totul a fost în zadar.

„Da, de mâine dimineaţă Dinamo e un capitol închis. Mâine îmi dau demisia. Am hotărât după multe tentative ale mele să vorbesc cu Răzvan Zăvăleanu, de a recunostrui echipa şi de a-mi da posibilitatea de a lucra mai mult la Dinamo. Nu mi-a răspuns de o lună de zile la tentativele de a vorbi cu el şi pentru mine a fost o lipsă de respect, faţă de persoana mea, în primul rând.

Am crezut că e vorba despre respect, sinceritate. Sunt foarte dezamăgit de comportamentul dânsului. Să-l întrebaţi pe dânsul de ce a făcut asta. Am încercat să mă implic, să fac mai multe. Dinamo e un capitol închis, cred că am făcut tot ce am putut să salvez clubul cât mi s-a permis să fac.

În afară de lucrurile sportive, e vorba despre respect. Am observat în această lună că nu e respect faţă de persoana mea, cât nu am dat de el. Faţă de persoana mea şi faţă de ce am făcut pentru Dinamo. Fiecare să-şi vadă de drumul lui. Dinamo e un capitol închis. Nu am ce să mai discut.

M-am întâlnit cu el o dată la Marriot și i-am explicat ce planuri am în Liga 2, după care m-am întâlnit cu asistentul lui, Claudiu, şi nici până acum nu am primit răspuns la ce am cerut. Nu e respect faţă de persoana mea. Sunt dezamăgit de comportamentul dânsului, dar tăcerea lor e un răspuns pentru mine. E un capitol închis. Mâine îmi dau demisia”, a spus Florin Răducioiu, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și