Închide meniul
VIDEO

Spectacol total oferit de Lionel Messi şi Neymar. PSG a câştigat la scor ultimul amical al verii

Viviana Moraru Publicat: 25 iulie 2022, 16:17

Reclamă
Spectacol total oferit de Lionel Messi şi Neymar. PSG a câştigat la scor ultimul amical al verii

Neymar, Lionel Messi şi Pablo Sarabia, în amicalul lui PSG cu Gamba Osaka/ Profimedia

PSG a făcut spectacol în ultimul amical, Lionel Messi şi Neymar fiind protagoniştii partidei. Campioana Franţei a umilit o echipă din Japonia, Gamba Osaka, scor 6-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG a încheiat turneul de pregătire din Japonia, cu o victorie la scor, în faţa echipei japoneze, Gamba Osaka. Campioana din Ligue 1 urmează să dispute Supercupa Franţei în weekend, la Tel Aviv.

Spectacol total oferit de Lionel Messi şi Neymar. PSG a câştigat la scor ultimul amical al verii

Neymar a marcat o dublă în amicalul din Japonia, acordând şi o pasă de gol de excepţie pentru Lionel Messi. Pablo Sarabia, Nuno Mendes şi Kylian Mbappe au mai marcat pentru parizieni.

Rezumatul video al amicalului dintre PSG şi Gamba Osaka, scor 6-2.

Reclamă
Reclamă

Gamba Osaka ocupă locul 16 în J-League, aceasta fiind prima poziţie deasupra liniei retrogradării. Meciul s-a desfăşurat pe Panasonic Stadium, în faţa a 38.000 de spectatori.

PSG, care a obţinut victorii în toate cele trei meciuri jucate în ţara Soarelui Răsare, 2-1 cu Kawasaki Frontale şi 3-0 cu Urawa Red Diamonds, ar urma să părăsească Japonia, deoarece duminică o va întâlni pe FC Nantes, la Tel Aviv, în Supercupa Franţei. În meciul din Israel, PSG nu va putea conta pe Mbappe, care este suspendat.

Neymar, nesigur în privinţa viitorului său la PSG

Neymar şi-a manifestat dorinţa de a rămâna la PSG, însă Christophe Galtier este nesigur în privinţa viitorului starului brazilian. Totul va fi în ceaţă până la încheierea perioadei de mercato, după cum afirmă chiar antrenorul parizienilor.

Reclamă

Într-o declaraţie făcută sâmbătă, în cantonamentul lui PSG din Japonia, Neymar a respins speculaţiile presei privind plecarea sa de la campioana Franţei, afirmând că vrea să rămână la Paris. Totodată, brazilianul a mai spus că nimeni din conducere nu i-a comunicat nimic şi nu cunoaşte care sunt planurile clubului în ceea ce îl priveşte.

Speculaţiile au apărut în contextul în care la PSG a fost instalată o nouă conducere sportivă – în frunte cu Luis Campos, consilier pe probleme de fotbal, şi antrenorul Christophe Galtier.

Întotdeauna mi-am dorit să rămân aici, la PSG. Însă până acum clubul nu mi-a comunicat nimic, nu am discutat cu conducerea şi nu ştiu ce planuri au pentru mine”, a spus Neymar, potrivit L’Equipe.

Tot sâmbătă, antrenorul Christophe Galtier a declarat că nu ştie ce se va întâmpla cu Neymar în perioada următoare: ”Îl anunţăm că pleacă, îl anunţăm că va rămâne… nu ştiu ce va fi în viitorul apropiat, până la închiderea perioadei de transferuri”, a spus Galtier.

Neymar are contract cu PSG pentru încă cinci ani, până în iunie 2027. În ulimul sezon, starul brazilian a bifat 28 de partide în toate competiţiile, marcând 13 goluri, şi contribuind cu pasă decisivă la alte 8.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:09

Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”

10:03

Renault nu va mai produce motoare de Formula 1! Ce se va întâmpla cu Alpine

9:43

LIGA CAMPIONILOR ASIEI | Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY). Coman, duel cu campioana en-titre. Programul zilei

9:14

Reacţia lui Răzvan Marin după ce a marcat un super-gol, în Parma – Cagliari 2-3. „Am dat dovadă de caracter”

8:56

Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute”

8:53

Lebron James va juca alături de fiul său, Bronny, în NBA: „E o bucurie pură”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 5 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei 6 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult”
Citește și