Închide meniul

Florin Răducioiu, elogiu după calificarea FCSB-ului: „E victoria lui!”. Cine l-a impresionat cel mai mult în meciul cu Saburtalo: „Mi-a plăcut atitudinea!”

Cosmin Cioboată Publicat: 29 iulie 2022, 9:22

Reclamă
Florin Răducioiu, elogiu după calificarea FCSB-ului: „E victoria lui!. Cine l-a impresionat cel mai mult în meciul cu Saburtalo: „Mi-a plăcut atitudinea!

Florin Răducioiu a anunţat un nou transfer la Dinamo

Florin Răducioiu, în timpul unui eveniment / Hepta

Forin Răducioiu a pregătit un elogiu pentru Nicolae Dică, după calificarea FCSB-ului în turul 3 preliminar din Conference League. Fostul mare internațional l-a lăudat pe antrenorul revenit în urmă cu 3 zile pe banca „roș-albaștrilor” pentru felul în care a reușit să-și monteze jucătorii înaintea duelului decisiv de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus cu 4-2 în returul cu Saburtalo Tbilisi, după 0-1 în manșa tur, și a avansat în următoarea rundă preliminară.

Florin Răducioiu, elogiu după calificarea FCSB-ului: „E victoria lui!”

Florin Răducioiu a analizat în detaliu jocul vicecampioanei României și a ajuns la următoarea concluzie: victoria de aseară i se datorează în cea mai mare parte lui „Dicanio”.

Fostul atacant de la AC Milan a remarcat și atitudinea lui Dică din finalul partidei, când FCSB încă nu era sigură de calificare:

„A fost dramatic, foarte frumos. Eu mă bucur foarte mult pentru Dică. Eu zic că e victoria lui. A venit într-un moment foarte delicat. Mi-au plăcut schimbările, mi-a plăcut atitudinea. În aceste zile a transmis ceva echipei, entuziasm, încredere.

Reclamă

S-a văzut o putere de luptă în repriza secundă, mi-a plăcut cum au gestionat finalul. Îmi place mult cum se implică pe bancă, e foarte activ în fiecare moment. Eu spun că e victoria lui. Sigur, nu trebuie să uităm jucătorii, dar eu asta cred”, a spus Florin Răducioiu, pentru orangesport.ro.

Reacţia lui Nicolae Dică, după FCSB – Saburtalo 4-2

Nicolae Dică a fost în culmea fericirii după ce a obţinut o victorie răsunătoare la primul meci din al doilea mandat. Tânărul antrenor i-a felicitat pe jucători şi pe cei peste 20.000 de fani care au fost prezenţi pe Arena Naţională, apoi i-a cerut patronului întăriri de urgenţă pentru a-i uşura misiunea de a ajunge în grupele Conference League.

Am mai îmbătrânit 5 ani, dar important este că am câştigat şi ne-am calificat. Au fost emoţii pozitive, îmi doresc să avem rezultate. Aţi văzut o altă atitudine a echipei. Au fost momente când ne-am retras puţin, după ce am făcut 2-0, din păcate am primit noi gol. Important e că am reuşit să câştigăm jocul.

Reclamă 4 / 0/3

La 2-2 chiar am transmis că avem timp. Suporterii au fost minunaţi şi aici mă refer la toţi din stadion. Galeria la înălţime, mă bucur că am reuşit să îi facem fericiţi. Am vorbit cu şeful galeriei înainte să semnez şi mi-a transmis că îşi doreşte să vin la echipă.

Cu siguranţă avem nevoie de întăriri, am vorbit cu patronul şi cu Meme. Avem nevoie de jucători de la mijlocul terenului în sus. Avem jucători tineri de mare perspectivă, dar avem nevoie de jucători cu experienţă.

L-am ales pe Florinel pentru că este unul dintre jucătorii cei mai vechi. Am avut o discuţie cu el şi a arătat ca un căpitan de echipă. În seara asta mi-a arătat că e un căpitan. Tavi Popescu din punctul meu de vedere acolo poate să dea cele mai bune randamente. E un jucător care poate să joace pe toate posturiile, dar cel mai bun randament îl dă ca decar.

Este foarte bine pentru fotbalul românesc pentru că adunăm puncte. Cu cât mai multe echipe reuşesc să se califice, cu atât mai bine va fi„, a declarat Nicolae Dică, la Pro Arena, după debutul la FCSB.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan, învinsă de Lee Ho Ching. Meciul a fost LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și