Închide meniul

Florin Răducioiu, elogiu după calificarea FCSB-ului: „E victoria lui!”. Cine l-a impresionat cel mai mult în meciul cu Saburtalo: „Mi-a plăcut atitudinea!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 29 iulie 2022, 9:22

Florin Răducioiu, elogiu după calificarea FCSB-ului: „E victoria lui!. Cine l-a impresionat cel mai mult în meciul cu Saburtalo: „Mi-a plăcut atitudinea!

Florin Răducioiu a anunţat un nou transfer la Dinamo

Florin Răducioiu, în timpul unui eveniment / Hepta

Forin Răducioiu a pregătit un elogiu pentru Nicolae Dică, după calificarea FCSB-ului în turul 3 preliminar din Conference League. Fostul mare internațional l-a lăudat pe antrenorul revenit în urmă cu 3 zile pe banca „roș-albaștrilor” pentru felul în care a reușit să-și monteze jucătorii înaintea duelului decisiv de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus cu 4-2 în returul cu Saburtalo Tbilisi, după 0-1 în manșa tur, și a avansat în următoarea rundă preliminară.

Florin Răducioiu, elogiu după calificarea FCSB-ului: „E victoria lui!”

Florin Răducioiu a analizat în detaliu jocul vicecampioanei României și a ajuns la următoarea concluzie: victoria de aseară i se datorează în cea mai mare parte lui „Dicanio”.

Fostul atacant de la AC Milan a remarcat și atitudinea lui Dică din finalul partidei, când FCSB încă nu era sigură de calificare:

„A fost dramatic, foarte frumos. Eu mă bucur foarte mult pentru Dică. Eu zic că e victoria lui. A venit într-un moment foarte delicat. Mi-au plăcut schimbările, mi-a plăcut atitudinea. În aceste zile a transmis ceva echipei, entuziasm, încredere.

Reclamă

S-a văzut o putere de luptă în repriza secundă, mi-a plăcut cum au gestionat finalul. Îmi place mult cum se implică pe bancă, e foarte activ în fiecare moment. Eu spun că e victoria lui. Sigur, nu trebuie să uităm jucătorii, dar eu asta cred”, a spus Florin Răducioiu, pentru orangesport.ro.

Reacţia lui Nicolae Dică, după FCSB – Saburtalo 4-2

Nicolae Dică a fost în culmea fericirii după ce a obţinut o victorie răsunătoare la primul meci din al doilea mandat. Tânărul antrenor i-a felicitat pe jucători şi pe cei peste 20.000 de fani care au fost prezenţi pe Arena Naţională, apoi i-a cerut patronului întăriri de urgenţă pentru a-i uşura misiunea de a ajunge în grupele Conference League.

Am mai îmbătrânit 5 ani, dar important este că am câştigat şi ne-am calificat. Au fost emoţii pozitive, îmi doresc să avem rezultate. Aţi văzut o altă atitudine a echipei. Au fost momente când ne-am retras puţin, după ce am făcut 2-0, din păcate am primit noi gol. Important e că am reuşit să câştigăm jocul.

Reclamă 4 / 0/3

La 2-2 chiar am transmis că avem timp. Suporterii au fost minunaţi şi aici mă refer la toţi din stadion. Galeria la înălţime, mă bucur că am reuşit să îi facem fericiţi. Am vorbit cu şeful galeriei înainte să semnez şi mi-a transmis că îşi doreşte să vin la echipă.

Cu siguranţă avem nevoie de întăriri, am vorbit cu patronul şi cu Meme. Avem nevoie de jucători de la mijlocul terenului în sus. Avem jucători tineri de mare perspectivă, dar avem nevoie de jucători cu experienţă.

L-am ales pe Florinel pentru că este unul dintre jucătorii cei mai vechi. Am avut o discuţie cu el şi a arătat ca un căpitan de echipă. În seara asta mi-a arătat că e un căpitan. Tavi Popescu din punctul meu de vedere acolo poate să dea cele mai bune randamente. E un jucător care poate să joace pe toate posturiile, dar cel mai bun randament îl dă ca decar.

Este foarte bine pentru fotbalul românesc pentru că adunăm puncte. Cu cât mai multe echipe reuşesc să se califice, cu atât mai bine va fi„, a declarat Nicolae Dică, la Pro Arena, după debutul la FCSB.

Recomandări
  • Florin Răducioiu, elogiu după calificarea FCSB-ului: „E victoria lui!”
  • Pe cine a remarcat fostul mare internațional

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:18 LIVE VIDEOA început cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei din Formula 1™, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și