Închide meniul

Nicolae Dică, reacţie de senzaţie după FCSB – Saburtalo 4-2: „Am mai îmbătrânit 5 ani!”. I-a cerut întăriri de urgenţă lui Gigi Becali după debutul şi calificarea în turul 3 din Conference League

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 iulie 2022, 23:03

Nicolae Dică, reacţie de senzaţie după FCSB – Saburtalo 4-2: „Am mai îmbătrânit 5 ani!. I-a cerut întăriri de urgenţă lui Gigi Becali după debutul şi calificarea în turul 3 din Conference League

Nicolae Dică

Nicolae Dică, în tribună în timpul unui meci / Profimedia

Nicolae Dică a avut o reacţie de senzaţie după FCSB – Saburtalo 4-2. Tehnicianul a revenit cu o victorie şi o calificare în turul 3 preliminar al Conference League pe banca echipei lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică a fost în culmea fericirii după ce a obţinut o victorie la primul meci din al doilea mandat. I-a felicitat pe jucători şi pe cei peste 20.000 de fani care au fost prezenţi pe Arena Naţională. I-a cerut totuşi patronului întăriri de urgenţă pentru a-i uşura misiunea de a ajunge în grupe.

Reacţia lui Nicolae Dică, după FCSB – Saburtalo 4-2

Am mai îmbătrânit 5 ani, dar important este că am câştigat şi ne-am calificat. Au fost emoţii pozitive, îmi doresc să avem rezultate. Aţi văzut o altă atitudine a echipei. Au fost momente când ne-am retras puţin, după ce am făcut 2-0, din păcate am primit noi gol. Important e că am reuşit să câştigăm jocul.

La 2-2 chiar am transmis că avem timp. Suporterii au fost minunaţi şi aici mă refer la toţi din stadion. Galeria la înălţime, mă bucur că am reuşit să îi facem fericiţi. Am vorbit cu şeful galeriei înainte să semnez şi mi-a transmis că îşi doreşte să vin la echipă.

Cu siguranţă avem nevoie de întăriri, am vorbit cu patronul şi cu Meme. Avem nevoie de jucători de la mijlocul terenului în sus. Avem jucători tineri de mare perspectivă, dar avem nevoie de jucători cu experienţă.

Reclamă

L-am ales pe Florinel pentru că este unul dintre jucătorii cei mai vechi. Am avut o discuţie cu el şi a arătat ca un căpitan de echipă. În seara asta mi-a arătat că e un căpitan.

Tavi Popescu din punctul meu de vedere acolo poate să dea cele mai bune randamente. E un jucător care poate să joace pe toate posturiile, dar cel mai bun randament îl dă ca decar.

Este foarte bine pentru fotbalul românesc pentru că adunăm puncte. Cu cât mai multe echipe reuşesc să se califice, cu atât mai bine va fi„, a declarat Nicolae Dică, la Pro Arena, după debutul la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Dică, debut cu victorie în noul mandat la FCSB

FCSB – Saburtalo 4-2.  Echipa lui Nicolae Dică s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference League. Dawa, Edjouma, Coman şi Radunovic au marcat golurile unei reveniri fabuloase pe Arena Naţională.

FCSB s-a calificat în turul al treilea preliminar al Conference League, iar Gigi Becali speră în continuare la banii din Conference League.

Dawa a deschis scorul în minutul 44, când a înscris cu o lovitură de cap la cornerul executat de Cordea. În startul reprizei secunde, Octavian Popescu a trimis în bară (minutul 47), iar în minutul 56 tot Octavian Popescu a pasat pentru Edjouma şi acesta a marcat pentru 2-0.

Sikharulidze a înscris în minutul 69 primul gol al georgienilor, iar Iuri Tabatadze a adus egalarea cu un gol pe contraatac, în minutul 77.

Trei minute mai târziu a urmat golul lui Florin Coman, din centrarea lui Radunovic, care a readus-o pe FCSB în avantaj 3-2. În minutul 86, Radunovic a transformat un penalty acordat pentru un fault asupra lui Cordea şi a închis tabela la 4-2, scor care o califică pe FCSB în turul al treilea preliminar al Conference League.

Florinel Coman a anunţat ce a schimbat Dică la FCSB

FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference league după ce a învins-o după un meci incredibil pe pe Saburtalo, scor 4-2. În tur, georgienii reuşiseră să câştige cu 1-0. Dawa (44), Edjouma (55), Florinel Coman (80) şi Radunovic (87-pen.) au înscris golurile victoriei de pe Arena Naţională, la debutul lui Nicolae Dică în noul său mandat la vicecampioana României. Florinel Coman a avut prima reacţie la finalul partidei FCSB – Saburtalo.

Eu l-am mai avut pe Dică, e un antrenor foarte bun. Vrea să scoată maxim din fiecare. A venit cu un nou aer, sperăm să o ţină tot aşa. E o motivare pentru mine (n.r. banderola de căpitan), sper să trag echipa pentru mine. Tănase a stat până ieri cu noi în cantonament, este foarte bine pentru noi, a lăsat un gol, dar trebuie să ne ridicăm cât mai sus. Ne bucurăm pentru el, trebuia să plece de 2 ani, părerea mea, dar suntem bucuroşi pentru el.

Reclamă

Sincer nu vreau să mă gândesc la următorul meci. Va fi greu, dar dacă acumulăm ritmul necesar, de care avem nevoie, cred că putem să intrăm în grupe. Acum a fost o altă atitudine, un alt fotbal practicat, cred că va fi tot mai bine. Sunt foarte optimist„, a declarat Florinel Coman pentru sursa citată anterior.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și