Închide meniul

Mihai Stoica, reacţie imediată când l-a auzit pe Dan Petrescu că a cerut noi transferuri la CFR Cluj: „De ce ai făcut asta?”

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 iulie 2022, 8:22

Reclamă
Mihai Stoica, reacţie imediată când l-a auzit pe Dan Petrescu că a cerut noi transferuri la CFR Cluj: „De ce ai făcut asta?

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica a avut o reacţie imediată după declaraţiile oferite de Dan Petrescu la finalul meciului CFR Cluj – CS Mioveni, scor 4-2, din etapa a 3-a a Ligii 1. Managerul general al lui FCSB l-a arătat cu degetul pe antrenorul campioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bursucul” a anunţat că îşi doreşte noi transferuri în următoarele zile. A cerut conducerii să îi aducă un jucător până la meciul cu Şahtior Soligorsk, de joi, din UEFA Conference League.

Mihai Stoica, reacţie imediată după discursul lui Dan Petrescu

MM l-a întrebat pe Petrescu, în direct, de ce a renunţat la doi jucători, în condiţiile în care cere „întăriri” în ofensivă. Nu îşi explică de ce Marko Dugandzic şi Valentin Costache au plecat din Gruia şi au semnat cu Rapid.

Eu altceva am remarcat. Dan Petrescu a spus că face şi vrea multe transferuri. Din cele foarte multe transferuri, Mistrati, Brucic, Braun, Muhar, Scuffet, Kolinger şi Jefte, au jucat doar Jefte si portarul (n.r. Scuffet).

În rest a jucat doar echipa de anul trecut. Dacă mai vrei transferuri, atunci de ce i-ai dat pe Dugandzic şi pe Costache (n.r. la Rapid)”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Reclamă

Dan Petrescu a cerut un transfer de urgenţă la finalul meciului cu CS Mioveni. Îşi doreşte să i se aducă un atacant pentru a-şi rezolva problemele.

S-au mai schimbat jucătorii, nu mai sunt aceeaşi jucători şi e normal. Să nu uităm că am venit 10 ore din Andorra, sunt şi ceva probleme de lot. Mai e nevoie de 1-2 jucători în atac. După plecarea lui Dugandzic căutăm să aducem un jucător înaintea meciului din Europa. Dacă Buş nu e niciodată bine de 3 luni şi Birligea de 2 luni… până revin ei nu mai suntem prin Europa„, a spus Petrescu.

CFR Cluj – CS Mioveni 4-2. Campioana a învins ultima clasată şi nocturna!

Bogdan Rusu a deschis scorul încă din minutul 7, după o eroare uriaşă a lui Mihai Bordeianu. Mijlocaşul lui Dan Petrescu s-a revanşat în minutul 35, când i-a oferit o pasă decisivă lui Gabriel Debeljuh. Atacantul croat a restabilit egalitatea şi chiar a întors scorul, trei minute mai târziu.

Reclamă 4 / 0/3

În prelungirile primei reprize, Camora a scos un penalty, acordat de abitru abia după ce a revăzut faza cu sistemul VAR. Ciprian Deac şi-a asumat răspunderea şi a înscris cu o execuţie plasată perfect.

Problemele ardelenilor au început cu adevărat după o oră de joc, când Bogdan Rusu a marcat din nou. Şi-a trecut în cont „dubla”. Patru minute mai târziu, nocturna a picat în Gruia şi meciul a fost întrerupt. Jucătorii au ajuns la cabine, iar organizatorii au reuşit să facă din nou lumină după aproximativ 40 de minute.

Ovidiu Hoban a risipit cu adevărat emoţiile în minutul 72, când a punctat cu un şut deviat. Nu mai marcase de pe 4 februarie 2021, când o ajuta pe CFR Cluj să câştige un meci cu Viitorul, scor 2-1.

CFR Cluj a reuşit în cele din urmă să se impună cu 4-2 şi să bifeze a doua victorie stagională. A mai învins-o pe Rapid, în prima etapă, cu 1-0. Etapa trecută, trupa lui Dan Petrescu s-a încurcat cu FC U Craiova 1948 şi a cedat cu 1-3.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și