Închide meniul

Victor Angelescu anunţă transferuri noi la Rapid după victoriile cu Universitatea Craiova şi FCSB: „Am vorbit cu Mutu şi ştim bine ce să aducem!”

Dragoș Vasile Publicat: 1 august 2022, 12:07

Reclamă
Victor Angelescu anunţă transferuri noi la Rapid după victoriile cu Universitatea Craiova şi FCSB: „Am vorbit cu Mutu şi ştim bine ce să aducem!

Adrian Mutu a vorbit despre obiectivele Rapidului

Victor Angelescu şi Adrian Mutu, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Victor Angelescu anunţă transferuri noi la Rapid după victoriile cu Universitatea Craiova şi FCSB. Giuleştenii au un început foarte bun de sezon, iar Adrian Mutu va mai primi cel puţin doi jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cupa României şi play-off-ul sunt obiectivele „Briliantului” în anul centenarului. Astfel, coducerea din Giuleşti nu pierde timpul şi aduce noi jucători.

Victor Angelescu anunţă transferuri noi la Rapid

„Am fost foarte mulţumit. A fost o victorie importantă, jocul arată bine. E un sezon foarte frumos. Suporterii noştri ştiţi cum sunt. Va fi un sezon interesant. Suntem mai aproape să încheiem un transfer. Unul sigur, se poate şi al doilea. Am vorbit cu Mutu şi ştim bine ce să aducem. Este o strategie. La noi nu facem ce spune antrenorul. Va fi frumos în derby.

Cupa României este unul dintre obiective. Şi play-off-ul este obiectivul. În afară de cele trei echipe care au fost mereu în faţă mai sunt Sepsi, UTA, Farul. Va fi o bătălie strânsă. Mutu nu a fost primit bine, dar a demonstrat. Sunt convins că suporterii sunt mulţumiţi şi fericiţi. E unul dintre cei mai buni din România, a declarat Victor Angelescu, potrivit sport.ro.

Adrian Mutu, avertisment pentru rivalele din Liga 1 după Universitatea Craiova – Rapid 0-1

Adrian Mutu a lansat un avertisment pentru rivalele din Liga 1, după Universitatea Craiova – Rapid 0-1. Antrenorul giuleștenilor are mare încredere în elevii săi și spune că nu pregătește niciun meci la egal.

Reclamă

Rapid a învins Universitatea Craiova în Bănie, după ce în etapa precedentă a reușit să răpună marea rivală, FCSB, în Giulești, cu 2-0.

„A fost un meci dificil, muncit, băieții au dat dovadă și azi de o atitudine extraordinară, de un spirit de luptă incredibil, ceea ce mă mulțumește foarte mult. Îi felicit, e victoria lor. Și-au dorit-o, au arătat asta pe teren și până la urmă fotbalul ne-a răsplătit. Ne bucurăm că am trecut de două derby-uri cu brio (n.r. – cu FCSB și Universitatea Craiova).

Campionatul este lung și trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să continuăm să facem lucrurile bune pe care le facem în momentul ăsta. Obiectivul nostru principal rămâne play-off-ul, pentru asta trebuie să avem continuitate în victorii și asta ne dorim.

Reclamă 4 / 0/3

În pregătirea meciului nu joc niciodată la egal. Noi, Rapidul, nu jucăm la egal. Bineînțeles, ca antrenor mă gândesc cum pot să profit de anumite slăbiciuni ale adversarului și să câștig acest meci. Niciodată nu m-am gândit cum să joc un meci la egal. Nu este mentalitatea mea și nu este nici în mentalitatea echipei și în filozofia clubului.

Adrian Mutu: „Mă bucur că lumea vede că Rapid e o ‘fortăreață’ pe faza defensivă!

Mă bucur că lumea vede că Rapid e o ‘fortăreață’ pe faza defensivă. Așa trebuie să fie o echipă de fotbal, să ținem tabela la 0 în dreptul adversarului. Iar în ceea ce privește faza de atac, eu cred că Rapid a avut multe momente în care a jucat fotbal, am avut ocazii de a înscrie și am înscris.

În astfel de meciuri apar jucători care fac diferența. Iar în această seară noi l-am avut pe Alex Ioniță, care a făcut diferența după o acțiune colectivă, dar fructificată la maximum de el cu o execuție cu piciorul drept, nefiind piciorul lui de bază.

Alex se află într-o formă extraordinară și sper să continue să crească de la meci la meci. De mâine uităm, rămânem cu picioarele pe pământ și ne gândim la meciul cu FC Argeș. Mă aștept la un meci dificil pe Giulești”, a spus Adrian Mutu, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAZ 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și