Închide meniul
Video

Ilie Dumitrescu l-a felicitat pe Joonas Tamm pentru golul din Dunajska Streda – FCSB 0-1: „Execuţia era grea şi pentru un număr 9 autentic!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 august 2022, 23:44

Reclamă

Joonas Tamm e fundașul golgheter de la FCSB

Joonas Tamm, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Dunajska Streda – FCSB 0-1. Jucătorii lui Nicolae Dică au obţinut o victorie importantă în prima manşă din turul 3 preliminar al Conference League. Joonas Tamm a marcat golul victorie în minutul 69, cu o execuţie spectaculoasă. Ilie Dumitrescu l-a felicitat pentru modul în care a marcat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mare atacant al Stelei şi al naţionalei României consideră că fundaşul de 30 de ani este un transfer extrem de reuşit. Mihai Stoica a instat la Gigi Becali, fotbalistul din Estonia fiind „pariul” lui.

Ilie Dumitrescu l-a felicitat pe Joonas Tamm pentru golul din Dunajska Streda – FCSB 0-1

Tamm are experienţă şi mai e un lucru. El la faze fixe apare foarte bine la finalizare. Alege spaţiul liber. Execuţia de azi este grea şi pentru un număr 9 autentic.

Era fantastic dacă dădea cu şiretul, din centrare. E foarte greu, dar cred că a dat cu latul„, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

 

Reclamă

Joonas Tamm, gol senzațional în Dunajska Streda – FCSB

Joonas Tamm a marcat un gol senzațional în Dunajska Streda – FCSB, meciul transmis în direct pe Antena 1 și AntenaPLAY, din turul trei preliminar Conference League.

FCSB a deblocat tabela de marcaj la scurt timp după ce slovacii au rămas în 10 oameni. În minutul 69, Joonas Tamm a reluat în poartă o centrare din lovitură liberă a lui Risto Radunovic.

Tamm a trimis balonul din prima, cu latul, sub bara transversală. Portarul celor de la Dunajska Streda nu a mai putut face nimic.

Reclamă 4 / 0/3

Joonas Tamm a înscris și în precedentul meci al FCSB-ului, în remiza cu FC U Craiova 1948 din weekend, scor 1-1.

Florinel Coman, schimbat la pauză de Nicolae Dică

Florinel Coman a rezistat numai 45 de minute în meciul Dunajska Streda – FCSB, din prima manşă a turului 3 preliminar din Conference League. „Mbappe de România” a avut o evoluţie modestă în Slovacia şi nu s-a mai întors de la cabine.

Coman nu a avut nicio şansă importantă de a marca. A executat o lovitură liberă, fără a pune în pericol poarta adversă.

Florinel Coman a fost înlocuit cu Răzvan Oaidă şi i-a predat banderola de căpitan noului decar de la FCSB, Octavian Popescu. Acesta a fost mult mai activ în joc şi a avut o ocazie uriaşă de a deschide scorul. Jucătorul cotat la 4 milioane de euro, fără gol în startul acestui sezon, a fost la câţiva centimetri distanţă pentru a puncta. În minutul 28, a intrat în posesia mingii după o recuperare a lui Malcom Edjouma.

Aflat în interiorul careului, Tavi Popescu i-a surprins pe adversari. Chiar dacă avea un jucător în faţa lui, a şutat din întoarcere, iar mingea a trecut puţin pe lângă bara din dreapta a lui Veszelinov.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible Vezi toate știrile
Citește și