Închide meniul
Video

Ilie Dumitrescu l-a felicitat pe Joonas Tamm pentru golul din Dunajska Streda – FCSB 0-1: „Execuţia era grea şi pentru un număr 9 autentic!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 august 2022, 23:44

Joonas Tamm e fundașul golgheter de la FCSB

Joonas Tamm, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Dunajska Streda – FCSB 0-1. Jucătorii lui Nicolae Dică au obţinut o victorie importantă în prima manşă din turul 3 preliminar al Conference League. Joonas Tamm a marcat golul victorie în minutul 69, cu o execuţie spectaculoasă. Ilie Dumitrescu l-a felicitat pentru modul în care a marcat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mare atacant al Stelei şi al naţionalei României consideră că fundaşul de 30 de ani este un transfer extrem de reuşit. Mihai Stoica a instat la Gigi Becali, fotbalistul din Estonia fiind „pariul” lui.

Ilie Dumitrescu l-a felicitat pe Joonas Tamm pentru golul din Dunajska Streda – FCSB 0-1

Tamm are experienţă şi mai e un lucru. El la faze fixe apare foarte bine la finalizare. Alege spaţiul liber. Execuţia de azi este grea şi pentru un număr 9 autentic.

Era fantastic dacă dădea cu şiretul, din centrare. E foarte greu, dar cred că a dat cu latul„, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

 

Reclamă

Joonas Tamm, gol senzațional în Dunajska Streda – FCSB

Joonas Tamm a marcat un gol senzațional în Dunajska Streda – FCSB, meciul transmis în direct pe Antena 1 și AntenaPLAY, din turul trei preliminar Conference League.

FCSB a deblocat tabela de marcaj la scurt timp după ce slovacii au rămas în 10 oameni. În minutul 69, Joonas Tamm a reluat în poartă o centrare din lovitură liberă a lui Risto Radunovic.

Tamm a trimis balonul din prima, cu latul, sub bara transversală. Portarul celor de la Dunajska Streda nu a mai putut face nimic.

Reclamă 4 / 0/3

Joonas Tamm a înscris și în precedentul meci al FCSB-ului, în remiza cu FC U Craiova 1948 din weekend, scor 1-1.

Florinel Coman, schimbat la pauză de Nicolae Dică

Florinel Coman a rezistat numai 45 de minute în meciul Dunajska Streda – FCSB, din prima manşă a turului 3 preliminar din Conference League. „Mbappe de România” a avut o evoluţie modestă în Slovacia şi nu s-a mai întors de la cabine.

Coman nu a avut nicio şansă importantă de a marca. A executat o lovitură liberă, fără a pune în pericol poarta adversă.

Florinel Coman a fost înlocuit cu Răzvan Oaidă şi i-a predat banderola de căpitan noului decar de la FCSB, Octavian Popescu. Acesta a fost mult mai activ în joc şi a avut o ocazie uriaşă de a deschide scorul. Jucătorul cotat la 4 milioane de euro, fără gol în startul acestui sezon, a fost la câţiva centimetri distanţă pentru a puncta. În minutul 28, a intrat în posesia mingii după o recuperare a lui Malcom Edjouma.

Aflat în interiorul careului, Tavi Popescu i-a surprins pe adversari. Chiar dacă avea un jucător în faţa lui, a şutat din întoarcere, iar mingea a trecut puţin pe lângă bara din dreapta a lui Veszelinov.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu Vezi toate știrile
Citește și