Închide meniul

Vinicius Junior şi-a făcut planuri uriaşe la Real Madrid: „Vreau să câștig cinci sau șase trofee Champions League”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 august 2022, 14:38

Vinicius Junior şi-a făcut planuri uriaşe la Real Madrid: „Vreau să câștig cinci sau șase trofee Champions League

Vinicius, obiective uriaşe la Real Madrid

Vinicius Junior, într-o partidă pentru Real Madrid/ Profimedia

Vinicius Junior şi-a făcut planuri uriaşe la Real Madrid. Marcatorul unicului gol din finala cu Liverpool a spus că vrea să câştige numai puţin de 6 Ligi ale Campionilor în tricoul celor de la Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vinicius Junior a decis de unul singur finala UEFA Champions League cu Liverpool.

Vinicius Junior şi-a făcut planuri uriaşe la Real Madrid

A fost un moment important pentru noi, pentru mine, pentru toată echipa. După un sezon foarte bun, trebuia să îl încheiem cu o victorie în finală. De asta m-am bucurat la maxim de ea. Să marchez golul decisiv a fost un sentiment unic. . Admir jucătorii care au realizat atât de multe la club, la cel mai mare club din  lume.

Vreau să câștig cinci sau șase trofee Champions League și să fiu la fel de influent ca unii dintre cei mai buni jucători care au îmbrăcat tricoul lui Real Madrid„, a declarat brazilianul, citat de Marca.

Vinicius Junior poate câştiga un nou trofeu cu Real Madrid, miercuri, când se va juca Supercupa Europei. Real Madrid porneşte mare favorită în partida cu Eintracht Frankfurt.

Reclamă

Vinicius a scris istorie după golul marcat în finala Ligii Campionilor

Vinicius a scris istorie după golul marcat în finala Ligii Campionilor. Brazilianul din atacul celor de la Real Madrid a devenit al 5-lea cel mai tânăr jucător care marchează într-o finală de Liga Campionilor.

Vinicius Jr. a deschis scorul în minutul 59 al finalei dintre Liverpool şi Real Madrid. Federico Valverde a pătruns pe partea dreaptă şi i-a pasat lui Vinicius, care a trimis mingea în poartă din câţiva metri. Acesta a fost şi primul şut pe poartă al celor de la Real Madrid.

Vinicius a intrat într-o categorie selectă. Este al 5-lea cel mai tânăr jucător care a marcat într-o finală de Liga Campionilor, la vârsta de 21 de ani şi 320 de zile. Cel mai tânăr marcator din istoria finalelor Ligii Campionilor este Patrick Kluivert. Fostul star olandez a marcat în finala din 1995, dintre Ajax şi Juventus, scor 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și