Închide meniul

Vinicius Junior şi-a făcut planuri uriaşe la Real Madrid: „Vreau să câștig cinci sau șase trofee Champions League”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 august 2022, 14:38

Vinicius Junior şi-a făcut planuri uriaşe la Real Madrid: „Vreau să câștig cinci sau șase trofee Champions League

Vinicius, obiective uriaşe la Real Madrid

Vinicius Junior, într-o partidă pentru Real Madrid/ Profimedia

  • Vinicius Junior, planuri uriaşe la Real Madrid
  • Anunţul făcut de starul lui Real Madrid

Vinicius Junior şi-a făcut planuri uriaşe la Real Madrid. Marcatorul unicului gol din finala cu Liverpool a spus că vrea să câştige numai puţin de 6 Ligi ale Campionilor în tricoul celor de la Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vinicius Junior a decis de unul singur finala UEFA Champions League cu Liverpool.

Vinicius Junior şi-a făcut planuri uriaşe la Real Madrid

A fost un moment important pentru noi, pentru mine, pentru toată echipa. După un sezon foarte bun, trebuia să îl încheiem cu o victorie în finală. De asta m-am bucurat la maxim de ea. Să marchez golul decisiv a fost un sentiment unic. . Admir jucătorii care au realizat atât de multe la club, la cel mai mare club din  lume.

Reclamă

Vreau să câștig cinci sau șase trofee Champions League și să fiu la fel de influent ca unii dintre cei mai buni jucători care au îmbrăcat tricoul lui Real Madrid„, a declarat brazilianul, citat de Marca.

Vinicius Junior poate câştiga un nou trofeu cu Real Madrid, miercuri, când se va juca Supercupa Europei. Real Madrid porneşte mare favorită în partida cu Eintracht Frankfurt.

Reclamă

Vinicius a scris istorie după golul marcat în finala Ligii Campionilor

Vinicius a scris istorie după golul marcat în finala Ligii Campionilor. Brazilianul din atacul celor de la Real Madrid a devenit al 5-lea cel mai tânăr jucător care marchează într-o finală de Liga Campionilor.

Vinicius Jr. a deschis scorul în minutul 59 al finalei dintre Liverpool şi Real Madrid. Federico Valverde a pătruns pe partea dreaptă şi i-a pasat lui Vinicius, care a trimis mingea în poartă din câţiva metri. Acesta a fost şi primul şut pe poartă al celor de la Real Madrid.

Vinicius a intrat într-o categorie selectă. Este al 5-lea cel mai tânăr jucător care a marcat într-o finală de Liga Campionilor, la vârsta de 21 de ani şi 320 de zile. Cel mai tânăr marcator din istoria finalelor Ligii Campionilor este Patrick Kluivert. Fostul star olandez a marcat în finala din 1995, dintre Ajax şi Juventus, scor 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Jose Luis Chilavert, derapaj homofob şi sexist la adresa lui Vinicius
Fotbal extern • 26 mart., 19:13
Jose Luis Chilavert, derapaj homofob şi sexist la adresa lui Vinicius: „Primul care insultă e el!” Discurs şocant
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani