Închide meniul

Hermannstadt – Voluntari 2-1. Baba Alhassan înscrie o dublă pentru sibieni. Adam Nemec reduce din diferenţă pentru trupa lui Liviu Ciobotariu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 august 2022, 18:00 / Actualizat: 8 august 2022, 21:30

Hermannstadt – Voluntari 2-1. Baba Alhassan înscrie o dublă pentru sibieni. Adam Nemec reduce din diferenţă pentru trupa lui Liviu Ciobotariu

Hermannstadt - Voluntari

Hermannstadt şi Voluntari/ Colaj Hepta

Hermannstadt – Voluntari 2-1. Echipa lui Marius Măldărăşanu a obţinut a doua victorie în acest sezon şi a ajuns la 8 puncte în primele 4 etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Baba Alhassan a reuşit o dublă şi este golgheterul campionatului cu 4 goluri.

Hermannstadt – Voluntari 2-1

Min. 90: FINAL DE MECI. Hermannstadt a ob’inut a doua victorie în acest sezon. Baba Alhassan a fost eroul echipei lui Marius Măldărăşanu.

Min. 39. Adam Nemec reduce din diferenţă. Voluntari este în continuare condusă, scor 2-1.

Min. 34: Baba Alhassan reuşeşte dubla şi Hermannstadt are 2-0.

Reclamă

Min. 23: Hermannstadt deschide scorul prin Baba Alhassan.

Min. 1: Începe meciul dintre Hermannstadt şi Voluntari.

Echipele de start: 

Reclamă 4 / 0/3

FC HERMANNSTADT: Iliev – Butean, Antoche, I. Stoica, Opruț – Biceanu, Mino Sota, Alhassan – Balaure, Paraschiv, Oroian
REZERVE: Muțiu, Năstăsie, Hora, Iancu, Issah, Medina, Petrescu, Popescu, Răuță
ANTRENOR: Marius Măldărășanu

FC VOLUNTARI: M. Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaș – C. Costin, Meleke, Droppa, Rață, Vlad – Lopes, Nemec
REZERVE: Râmniceanu, Tavares, Aliji, Andres, Florea, Fulop, Ilie, Marrone, Merloi
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

În etapa trecută, Hermannstadt a remizat cu Botoşani, scor 1-1, la fel ca şi în etapa secundă, cu Chindia. Singura victorie a sibienilor a venit în prima etapă, învingând fără drept de apel Mioveni.

De cealaltă parte, Voluntari a câştigat cu scor de neprezentarea duelul cu UTA din ultima etapă. În etapa secundă, a pierdut cu Botoşani, iar în prima rundă au învins la limită Petrolul, scor 1-0. Trupa lui Liviu Ciobotariu poate egala liderul clasamentului CFR Cluj, în cazul unei victorii.

Ultima întâlnire directă dintre cele două a avut loc în 2021. Hermannstadt se impunea cu scorul de 1-0, pe terenul celor de la Voluntari. La finalul campionatului respectiv, trupa din Sibiu retrograda.

Dani Coman, strigăt de disperare la Hermannstadt

Dani Coman a avut un discurs manifest despre situația de la Hermannstadt, care se confruntă cu grave probleme financiare. Președintele sibienilor a dezvăluit că angajații clubului sunt neplătiți din luna aprilie.

„Eu sunt mândru de jucători, antrenori și obiectivul realizat, acela de a promova această echipă. Am crezut că după promovare se vor schimba lucrurile în bine. Din păcate, nu s-a schimbat absolut nimic. Sunt aceleași probleme care erau înainte. Mă întreb în fiecare zi de ce se mai construiește stadionul la Sibiu. Pentru ce? Dacă această echipă nu are pic de sprijin, nu există pic de interes de la nimeni din Sibiu, exceptând pe doamna Daniela Cîmpean, care ne-a ajutat cât a putut. N-avem sprijin din partea nimănui! De ce la alte echipe, Buzău, Pitești, Iași, Cluj, se pot finanța echipele de către primării și la Sibiu nu? Dacă nu se vrea ca această echipă să facă performanță, să ne spună și nouă și să ne luăm bagajele și să plecăm, eu, jucătorii și antrenorii.

Reclamă

Am ajuns în situația în care mi-e rușine să intru în vestiar. Am venit aici să mă ocup de fotbal, cu Radu Neguț, cu Măldărășanu. Avem jucători cu mare caracter, n-au comentat niciodată, indiferent unde ne-am antrenat. Am ajuns să le spunem ce? Că așteptăm banii din drepturile TV și le dăm? Să aștept în fiecare săptămână că se va întâmpla ceva la clubul ăsta? Dacă nimeni nu vrea să vorbească aici și să supere pe cineva, eu vreau să-i supăr pe toți. Toți oamenii de afaceri din Sibiu, autoritățile din Sibiu, pe toți”, a declarat Dani Coman.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și