Închide meniul

Hermannstadt – Voluntari 2-1. Baba Alhassan înscrie o dublă pentru sibieni. Adam Nemec reduce din diferenţă pentru trupa lui Liviu Ciobotariu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 august 2022, 18:00 / Actualizat: 8 august 2022, 21:30

Hermannstadt – Voluntari 2-1. Baba Alhassan înscrie o dublă pentru sibieni. Adam Nemec reduce din diferenţă pentru trupa lui Liviu Ciobotariu

Hermannstadt - Voluntari

Hermannstadt şi Voluntari/ Colaj Hepta

  • Hermannstadt – Voluntari 2-1
  • Sibienii sunt neînvinşi în noul sezon

Hermannstadt – Voluntari 2-1. Echipa lui Marius Măldărăşanu a obţinut a doua victorie în acest sezon şi a ajuns la 8 puncte în primele 4 etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Baba Alhassan a reuşit o dublă şi este golgheterul campionatului cu 4 goluri.

Hermannstadt – Voluntari 2-1

Min. 90: FINAL DE MECI. Hermannstadt a ob’inut a doua victorie în acest sezon. Baba Alhassan a fost eroul echipei lui Marius Măldărăşanu.

Min. 39. Adam Nemec reduce din diferenţă. Voluntari este în continuare condusă, scor 2-1.

Min. 34: Baba Alhassan reuşeşte dubla şi Hermannstadt are 2-0.

Reclamă

Min. 23: Hermannstadt deschide scorul prin Baba Alhassan.

Min. 1: Începe meciul dintre Hermannstadt şi Voluntari.

Echipele de start: 

Reclamă 4 / 0/3

FC HERMANNSTADT: Iliev – Butean, Antoche, I. Stoica, Opruț – Biceanu, Mino Sota, Alhassan – Balaure, Paraschiv, Oroian
REZERVE: Muțiu, Năstăsie, Hora, Iancu, Issah, Medina, Petrescu, Popescu, Răuță
ANTRENOR: Marius Măldărășanu

FC VOLUNTARI: M. Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaș – C. Costin, Meleke, Droppa, Rață, Vlad – Lopes, Nemec
REZERVE: Râmniceanu, Tavares, Aliji, Andres, Florea, Fulop, Ilie, Marrone, Merloi
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

În etapa trecută, Hermannstadt a remizat cu Botoşani, scor 1-1, la fel ca şi în etapa secundă, cu Chindia. Singura victorie a sibienilor a venit în prima etapă, învingând fără drept de apel Mioveni.

De cealaltă parte, Voluntari a câştigat cu scor de neprezentarea duelul cu UTA din ultima etapă. În etapa secundă, a pierdut cu Botoşani, iar în prima rundă au învins la limită Petrolul, scor 1-0. Trupa lui Liviu Ciobotariu poate egala liderul clasamentului CFR Cluj, în cazul unei victorii.

Ultima întâlnire directă dintre cele două a avut loc în 2021. Hermannstadt se impunea cu scorul de 1-0, pe terenul celor de la Voluntari. La finalul campionatului respectiv, trupa din Sibiu retrograda.

Dani Coman, strigăt de disperare la Hermannstadt

Dani Coman a avut un discurs manifest despre situația de la Hermannstadt, care se confruntă cu grave probleme financiare. Președintele sibienilor a dezvăluit că angajații clubului sunt neplătiți din luna aprilie.

„Eu sunt mândru de jucători, antrenori și obiectivul realizat, acela de a promova această echipă. Am crezut că după promovare se vor schimba lucrurile în bine. Din păcate, nu s-a schimbat absolut nimic. Sunt aceleași probleme care erau înainte. Mă întreb în fiecare zi de ce se mai construiește stadionul la Sibiu. Pentru ce? Dacă această echipă nu are pic de sprijin, nu există pic de interes de la nimeni din Sibiu, exceptând pe doamna Daniela Cîmpean, care ne-a ajutat cât a putut. N-avem sprijin din partea nimănui! De ce la alte echipe, Buzău, Pitești, Iași, Cluj, se pot finanța echipele de către primării și la Sibiu nu? Dacă nu se vrea ca această echipă să facă performanță, să ne spună și nouă și să ne luăm bagajele și să plecăm, eu, jucătorii și antrenorii.

Reclamă

Am ajuns în situația în care mi-e rușine să intru în vestiar. Am venit aici să mă ocup de fotbal, cu Radu Neguț, cu Măldărășanu. Avem jucători cu mare caracter, n-au comentat niciodată, indiferent unde ne-am antrenat. Am ajuns să le spunem ce? Că așteptăm banii din drepturile TV și le dăm? Să aștept în fiecare săptămână că se va întâmpla ceva la clubul ăsta? Dacă nimeni nu vrea să vorbească aici și să supere pe cineva, eu vreau să-i supăr pe toți. Toți oamenii de afaceri din Sibiu, autoritățile din Sibiu, pe toți”, a declarat Dani Coman.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 Cum le-a dat Corvinul o lovitură uriașă cluburilor din playoff! Ce înseamnă calificarea echipei din Liga a 2-a în finala Cupei 21:18 VIDEOAl Ain – Al Hilal 4-2 a fost în AntenaPLAY. Show total în Liga Campionilor Asiei 21:11 Prima lovitură pentru Costel Gâlcă la Universitatea Craiova! Mitriță s-a accidentat din nou! Cât poate lipsi vedeta din Bănie 21:01 Manchester City – Real Madrid și Bayern – Arsenal LIVE SCORE (22:00). Dueluri „de foc” pentru semifinalele Ligii Campionilor 21:01 Corvinul a scris istorie după ce s-a calificat în finala Cupei! De când nu a mai ajuns o echipă din Liga a 2-a în ultimul act 20:53 VideoVlad Munteanu pariază pe Edi Iordănescu, la EURO: „E un turneu la care nu ai nimic de pierdut!” 20:35 Corvinul, calificare istorică în finala Cupei României! A învins-o categoric pe Voluntari şi a produs marea surpriză 20:21 „E un subiect închis!” Marius Şumudică a primit „interzis” la Rapid! Verdict categoric pentru „Şumi” 20:11 Rafael Nadal, eliminat în turul 2 la turneul de la Barcelona! A cedat cu 5-7, 1-6 în fața lui Alex de Minaur 19:41 Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid! „Erupe” Arena Națională la meciul care poate decide campioana din Liga 1 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, depistat pozitiv la testul anti-drog
Liga 1 • 15 apr., 18:52
Rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, depistat pozitiv la testul anti-drog! Reacţia de ultim moment a clubului
Dorinel Munteanu s-a certat cu Robert Niță la Voluntari - Oțelul 1-1
Liga 1 • 13 apr., 21:23
„Asta e România!” Dorinel Munteanu s-a certat cu Robert Niță la Voluntari – Oțelul 1-1! Ce i-a fost strigat din tribune
Dorinel Munteanu a răbufnit după Voluntari - Oțelul 1-1
Liga 1 • 13 apr., 19:42
„Sunt cel mai suspendat antrenor!” Dorinel Munteanu a răbufnit după Voluntari – Oțelul 1-1. Ce a spus despre arbitraj
Sancţiuni drastice după FC Hermannstadt - U Cluj
Liga 1 • 10 apr., 19:27
Sancţiuni drastice după FC Hermannstadt – U Cluj! Ce amenzi şi suspendări a dictat Comisia de Disciplină
Neluţu Sabău şi-a avertizat jucătorii după meciul "nebun" cu Hermannstadt
Liga 1 • 7 apr., 19:21
Neluţu Sabău şi-a avertizat jucătorii după meciul „nebun” cu Hermannstadt: „Nu sunt de acord”! A fost şi el prins în încăierare!