Închide meniul

Gigi Becali nu-i dă nicio şansă lui Mirel Rădoi, în Universitatea Craiova – Zorya Luhansk: „Echipa e prea puternică”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 august 2022, 10:49

Gigi Becali nu-i dă nicio şansă lui Mirel Rădoi, în Universitatea Craiova – Zorya Luhansk: „Echipa e prea puternică

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după FCSB - Anderlecht 0-0

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali nu-i dă nicio şansă lui Mirel Rădoi, în returul dintre Universitatea Craiova – Zorya Luhansk. Patronul roş-albaştrilor este de părere că echipa ucraineană este foarte puternică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi va debuta pe banca celor de la Universitatea Craiova într-o partidă de „foc”. Oltenii vor încerca să se califice în playoff-ul Conference League, după ce au pierdut manşa tur cu 0-1.

Gigi Becali nu-i dă nicio şansă lui Mirel Rădoi în Universitatea Craiova – Zorya Luhansk

Gigi Becali nu este opimist în ceea ce priveşte şansele lui Mirel Rădoi în duelul cu Zorya Luhanks. Patronul roş-albaştrilor este uluit de forţa echipei ucrainene, care nu a mai jucat un meci oficial din decembire, anul trecut.

Nu-i dau nicio şansă lui Mirel Rădoi. 1-0 e un scor ce poate fi întors. Numai că, echipa e prea puternică (n.r. Zorya Luhanks). E prea puternică, te distruge, e prea mare valoarea lor”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Totodată, patronul roş-albaştrilor consideră că sunt şanse destul de mari ca 2 echipe româneşti să ajungă în grupele Conference League.

Reclamă

„Eu cred că vom merge cu 2 echipe, una sigur. FCSB sigur”, a mai spus Gigi Becali, pentru sursa citată mai su.

„Surpriză de proporţii” pentru FCSB – Dunajska Streda! Mihai Stoica i-a dat o veste uriaşă lui Nicolae Dică

Mihai Stoica anunţă o „surpriză de proporţii” pentru FCSB – Dunajska Streda. Andrei Cordea (23 ani) a fost eliminat în returul cu Saburtalo, însă va fi apt de joc pentru duelul cu slovacii de pe Arena Naţională.

Managerul general de la FCSB a aflat că tânărul fotbalist a primit drept de joc pentru meci, astfel că Nicolae Dică poate conta pe serviciile sale. Florinel Coman, Risto Radunovic şi Valentin Creţu pot juca şi ei în meciul decisiv pentru play-off-ul Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

„Noutăţi în tabăra FCSB. Andrei Cordea are drept de joc, o surpriză de proporţii, ne aşteaptam la două sau trei etape, dar cred că arbitrul scriind doar comportament nesportiv şi nu violenţă… Azi a fost judecat cazul lui şi i s-a dat o etapă. O etapă e din oficiu şi a rămas etapa aia. E în cantonament şi poate juca mâine.

A fost surpriză mare, pe la 17 şi ceva am primit vestea. Era cam ambiguă exprimarea şi am zis bă, frate, nu cumva să fie o etapă. După am şi trimis mail, am primit răspuns că are o etapă suspendare şi am cerut în mod special să ne confirme că are drept de joc mâine”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-0. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și