Închide meniul
NEWS ALERT

Gigi Becali a făcut ofertă pentru Andrea Compagno: „Am dat 500.000 de euro!” Răspunsul imediat al lui Adrian Mititelu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 august 2022, 11:24

Reclamă
Gigi Becali a făcut ofertă pentru Andrea Compagno: „Am dat 500.000 de euro! Răspunsul imediat al lui Adrian Mititelu

Gigi Becali a făcut ofertă pentru Andrea Compagno

Gigi Becali este patronul FCSB / Hepta

Gigi Becali a făcut ofertă pentru Andrea Compagno. Dezvăluirea a fost făcută de patronul FCSB. Becali a spus că Adrian Mititelu i-a transmis să nu îl vinde pe atacantul italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat că va mai aduce un atacant pentru a forţa intrarea în grupele Conference League. Andrea Compagno, de la FC U Craiova 1948, a fost primul pe listă.

Gigi Becali a făcut ofertă pentru Andrea Compagno

Îl avem pe Rusu. Cu Ianis Stoica nu poți să te bați în Europa. El o să se supere dacă aude. Nu marchează gol. Are calități pentru că ”biciuiește” fundașii. Asta îmi place la el. Aleargă foarte mult. Sută la sută luăm un atacant. Aseara am vorbit cu cineva care e primit cu Mititelu dacă îl dă pe Compagno. A zis că nu, că vrea să intre în play-off. La început nu mi se părea. Acum a crescut așa de mult. Se bate cu fundașii, îi zăpăceşte.. Are și execuție.

Mi l-a propus acum un an pe Compagno. Să dau 300 de mii să îl iau. I-am zis că îi dau 300.000 să mă lase în pace. Acum am sunat eu că dau eu 500.000 de mii. Am dat 400.000 prima dată şi după 500.000 de mii”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Andrea Compagno are 26 de ani şi e cotat la 500.000 de euro. În acest sezon, Andrea Compagno a marcat de 3 ori în primele 4 etape.

Reclamă

Gigi Becali continuă ”revoluția” pe piața transferurilor! Pavol Safranko, dorit la FCSB: ”E o țintă!”

Gigi Becali continuă ”revoluția” pe piața transferurilor. Patronul FCSB a dezvăluit că vrea să îl transfere şi pe atacantul Pavol Safranko (27 ani).

Pavol Safranko a jucat la Sepsi numai puţin de 73 de meciuri şi a reuşit să dea 17 goluri şi 10 pase decisive. În prezent, Safranko joacă în Africa de Sud, la Mamelodi Sundowns FC.

„Poate o să iau astăzi jucători, ca să completez lotul și să fac a doua echipă. O să riscăm acum, mai am două meciuri în play-off, și o să jucăm cu formația cea mai bună.

Reclamă 4 / 0/3

Riscăm câteva puncte în campionat și odihnim jucătorii buni acolo. După ce ne calificăm în grupe, gata, joacă titularii în campionat și rezervele în cupele europene. Ce iau acum iau să joace în cupele europene. Da, e și Safranko o țintă”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Nicolae Dică aşteaptă transferuri la FCSB

FCSB se va lupta cu norvegienii de la Viking pentru un loc în grupele Conference League. Formaţia din Norvegia s-a calificat după ce a trecut de cei de la Sligo Rovers. După victoria din tur, scor 5-1, cei de la Viking au pierdut manşa secundă, cu scorul de 1-0.

Antrenorul FCSB mai vrea transferuri pentru a îndeplini primul obiectiv major impus de Gigi Becali. După ce Mihai Stoica a anunţat că FCSB pregăteşte alte două lovituri, şi Nicolae Dică a vorbit despre acest lucru.

Vrem să mai aducem. Mai vin, sperăm. E vorba despre doi jucători. Ar fi important să putem să-i aducem ca să-i punem pe lista pentru play-off”, a spus Nicolae Dică în conferinţa de presă de după FCSB – Dunajska Streda 1-0.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și