Închide meniul
NEWS ALERT

Gigi Becali a făcut ofertă pentru Andrea Compagno: „Am dat 500.000 de euro!” Răspunsul imediat al lui Adrian Mititelu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 august 2022, 11:24

Gigi Becali a făcut ofertă pentru Andrea Compagno: „Am dat 500.000 de euro! Răspunsul imediat al lui Adrian Mititelu

Gigi Becali a făcut ofertă pentru Andrea Compagno

Gigi Becali este patronul FCSB / Hepta

  • Gigi Becali a făcut ofertă pentru Andrea Compagno
  • Răspunsul lui Adrian Mititelu

Gigi Becali a făcut ofertă pentru Andrea Compagno. Dezvăluirea a fost făcută de patronul FCSB. Becali a spus că Adrian Mititelu i-a transmis să nu îl vinde pe atacantul italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat că va mai aduce un atacant pentru a forţa intrarea în grupele Conference League. Andrea Compagno, de la FC U Craiova 1948, a fost primul pe listă.

Gigi Becali a făcut ofertă pentru Andrea Compagno

Îl avem pe Rusu. Cu Ianis Stoica nu poți să te bați în Europa. El o să se supere dacă aude. Nu marchează gol. Are calități pentru că ”biciuiește” fundașii. Asta îmi place la el. Aleargă foarte mult. Sută la sută luăm un atacant. Aseara am vorbit cu cineva care e primit cu Mititelu dacă îl dă pe Compagno. A zis că nu, că vrea să intre în play-off. La început nu mi se părea. Acum a crescut așa de mult. Se bate cu fundașii, îi zăpăceşte.. Are și execuție.

Reclamă

Mi l-a propus acum un an pe Compagno. Să dau 300 de mii să îl iau. I-am zis că îi dau 300.000 să mă lase în pace. Acum am sunat eu că dau eu 500.000 de mii. Am dat 400.000 prima dată şi după 500.000 de mii”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Andrea Compagno are 26 de ani şi e cotat la 500.000 de euro. În acest sezon, Andrea Compagno a marcat de 3 ori în primele 4 etape.

Reclamă

Gigi Becali continuă ”revoluția” pe piața transferurilor! Pavol Safranko, dorit la FCSB: ”E o țintă!”

Gigi Becali continuă ”revoluția” pe piața transferurilor. Patronul FCSB a dezvăluit că vrea să îl transfere şi pe atacantul Pavol Safranko (27 ani).

Pavol Safranko a jucat la Sepsi numai puţin de 73 de meciuri şi a reuşit să dea 17 goluri şi 10 pase decisive. În prezent, Safranko joacă în Africa de Sud, la Mamelodi Sundowns FC.

„Poate o să iau astăzi jucători, ca să completez lotul și să fac a doua echipă. O să riscăm acum, mai am două meciuri în play-off, și o să jucăm cu formația cea mai bună.

Reclamă 4 / 0/3

Riscăm câteva puncte în campionat și odihnim jucătorii buni acolo. După ce ne calificăm în grupe, gata, joacă titularii în campionat și rezervele în cupele europene. Ce iau acum iau să joace în cupele europene. Da, e și Safranko o țintă”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Nicolae Dică aşteaptă transferuri la FCSB

FCSB se va lupta cu norvegienii de la Viking pentru un loc în grupele Conference League. Formaţia din Norvegia s-a calificat după ce a trecut de cei de la Sligo Rovers. După victoria din tur, scor 5-1, cei de la Viking au pierdut manşa secundă, cu scorul de 1-0.

Antrenorul FCSB mai vrea transferuri pentru a îndeplini primul obiectiv major impus de Gigi Becali. După ce Mihai Stoica a anunţat că FCSB pregăteşte alte două lovituri, şi Nicolae Dică a vorbit despre acest lucru.

Vrem să mai aducem. Mai vin, sperăm. E vorba despre doi jucători. Ar fi important să putem să-i aducem ca să-i punem pe lista pentru play-off”, a spus Nicolae Dică în conferinţa de presă de după FCSB – Dunajska Streda 1-0.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!” 23:29 Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! 23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu
Liga 1 • 18:06
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul
Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update 15 aprilie
Antena Sport Update • 16:40
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 aprilie 2024
Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Liga 1 • 13:27
„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB