Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit dialogul purtat cu Adrian Mutu pentru transferurile lui Florinel Coman și Darius Olaru la Rapid: ”A zis să facă și el caterincă!”

Dragoș Vasile Publicat: 12 august 2022, 14:25

Reclamă
Gigi Becali a dezvăluit dialogul purtat cu Adrian Mutu pentru transferurile lui Florinel Coman și Darius Olaru la Rapid: ”A zis să facă și el caterincă!”

Gigi Becali râde în timpul unei conferinţe de presă

Gigi Becali râde în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a dezvăluit dialogul purtat cu Adrian Mutu pentru transferurile lui Florinel Coman și Darius Olaru la Rapid. Patronul FCSB susține că giuleștenii i-au oferit 2 milioane de euro pentru ”Mbappe de România”, dar a refuzat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu îl pun vreodată pe Dică să sune patronii pentru jucători. Eu i-am răspuns din bun simț. Mi-a zis Mutu că Rapid ne dă două milioane pentru Coman. Mutu se bucură de o simpatie și atunci îl respect. Dar nu putem să ținem cont doar de jucătorul de valoare care a fost. Nu i-am zis nimic de bun simț, i-am spus doar că nu-l dau.

Gigi Becali a dezvăluit dialogul purtat cu Adrian Mutu pentru transferurile lui Florinel Coman și Darius Olaru la Rapid

Dacă tu ești patron, Șucu sau Angelescu, mă contactezi. Dacă eu am 5 milioane pentru Olaru și tu vii și îmi spui că-mi dai un milion și jumătate… Poți să spui, că nu te bate nimeni, dar ești de râs.

Nu cred că Șucu îl pune pe vânzătorul de mobilă de la magazin să negocieze cu cei de la mobilă din Italia. Șucu trebuia să mă sune, că are telefonul meu și mă cunoaște. Dar nu mai vreau, că nu mai vreau să mă cert cu lumea.

Gigi Becali: ”Dacă ne dă 10 milioane, îi dau pe Coman și Olaru!

Fiecare pasăre pe limba ei piere. Și-au luat un pic de avânt, dar o să-i vedem peste 5-6 etape. Dacă ne dă 10 milioane, îi dau pe Coman și Olaru. Eu îi dau, dar să vedem dacă se duc ei la Rapid. Coman are 20.000 de euro la mine, dar dacă se duce la Rapid vrea 25.000 de euro. Îi dai atât?

Reclamă

Olaru are și el 15.000 la mine, la Rapid vrea 20.000. Îi dai? Dacă eu nu fac asemenea prostii să dau salarii uriașe, nu cred că Șucu, care e sub mine ca avere, poate face asemenea greșeli. Nu cred că face el mizerii de-astea. Dar cred că Mutu a făcut asta.

Era la masă cu cineva și cred că a zis să facă și el caterincă. L-am cunoscut pe Șucu, e un om de calitate, un om cuminte la locul lui. De-aia nici nu vreau să mă iau de el. Ce vină are el că unii angajații de acolo negociază. Dică nu și-ar permite să facă asta”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Adrian Mutu a vorbit cu Gigi Becali despre transferurile lui Darius Olaru şi Florinel Coman

Adrian Mutu a dezvăluit că a vorbit cu Gigi Becali despre eventualele transferuri ale lui Darius Olaru şi Florinel Coman, de la FCSB la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Preţul cerut de patronul roş-albaştrilor i-a făcut pe giuleşteni să renunţe repede la mutări.  

„Am făcut transferuri bune, cu ţintă. Normal că ne-am mai dori şi alţi jucători, dar nu putem să îi luăm pe toţi, nu? Este adevărat că i-am dori pe Coman şi Olaru.

Am vorbit personal cu domnul Becali, dar altele sunt preţurile. Nu ne permitem aşa ceva, e încheiată treaba. Nu mai avem ce să discutăm. Nu pot să le spun decât baftă! Şi FCSB-ul îi urez baftă!”, a spus Mutu, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:52 „Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:45 Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator! 22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia 22:10 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 2-2, finala Cupei României. „Dublă” a lui Rusevic! Gălăţenii, egalaţi de două ori! 22:00 PAOK – Panathinaikos 4-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e pe primul loc în Grecia, cu o etapă înainte de final! 21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 Vezi toate știrile
Citește și