Închide meniul

Adrian Mutu a vorbit cu Gigi Becali despre transferurile lui Darius Olaru şi Florinel Coman, la Rapid. „Nu ne permitem aşa ceva, e încheiată treaba”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 august 2022, 14:11

Adrian Mutu a vorbit cu Gigi Becali despre transferurile lui Darius Olaru şi Florinel Coman, la Rapid. „Nu ne permitem aşa ceva, e încheiată treaba

Adrian Mutu a vorbit cu Gigi Becali despre transferurile lui Darius Olaru şi Florinel Coman, la Rapid

Adrian Mutu, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Adrian Mutu a dezvăluit că a vorbit cu Gigi Becali despre eventualele transferuri ale lui Darius Olaru şi Florinel Coman, de la FCSB la Rapid. Preţul cerut de patronul roş-albaştrilor i-a făcut pe giuleşteni să renunţe repede la mutări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a susţinut că cere 5 milioane de euro pentru Mbappe Coman şi alte 6 milioane de euro pentru Olaru. Sumele sunt uriaşe pentru Liga 1.

Adrian Mutu a vorbit cu Gigi Becali despre transferurile lui Darius Olaru şi Florinel Coman, la Rapid

„Am făcut transferuri bune, cu ţintă. Normal că ne-am mai dori şi alţi jucători, dar nu putem să îi luăm pe toţi, nu? Este adevărat că i-am dori pe Coman şi Olaru.

Am vorbit personal cu domnul Becali, dar altele sunt preţurile. Nu ne permitem aşa ceva, e încheiată treaba. Nu mai avem ce să discutăm. Nu pot să le spun decât baftă! Şi FCSB-ul îi urez baftă!”, a spus Mutu, la conferinţa de presă.

Gigi Becali i-a anunţat pe rivalii de la Rapid care e preţul corect pentru transferurile lui Florinel Coman şi Darius Olaru

Gigi Becali cere 11 milioane de euro pentru transferul la pachet al celor doi, Olaru şi Coman. „Cu siguranță trebuie să aducem jucători. M-au sunat ieri un jurnalist că vrea Rapidul nu știu ce. În primul rând, acum mă mândresc și eu, tot timpul cel mare ia de la cel mai mic, iar eu sunt mai mare, să iau eu de la el.

Reclamă

În al doilea rând, eu nu am nicio treabă să vând, la mine nu contează cine ce vrea. Numai să aibă bani. Dacă îl vrea pe Coman, 5 milioane de euro, pe Olaru, 6 milioane de euro. Așa fac și eu o ofertă la batjocură. Dau 10 euro pe Rapid.

Dacă ei fac o ofertă de 3,5 milioane de euro e o batjocură. Bă, Rapidul nu poate să-i facă o ofertă lui Becali niciodată. Trebuie să se mai nască de 2-3 ori să ia jucători de la mine. Vând oricui. Și la Craiova și la CFR, dar la prețul pe care-l cer”, a spus Becali, citat de sport.ro.

Darius Olaru poate ajunge la echipa lui Silvio Berlusconi

Darius Olaru poate ajunge la echipa lui Silvio Berlusconi, Monza. Jucătorul celor de la FCSB e favoritul lui Giovanni Becali şi putea să plece de la echipă încă din această vară, dacă Gigi Becali accepta 5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul roş-albaştrilor a cerut 8 milioane de euro, iar clubul din Emirate l-a refuzat. Totuşi, suma poate fi una şi mai mare, dacă Olaru, cotat la 5.5 milioane de euro, va avea parte de o primă parte de sezon bună.

„Sunt vremuri grele, dar mă descurc. Am vorbit cu Adriano Galliani (n.r. CEO al clubului Monza, fost președinte la AC Milan) să duc jucători la Monza. Acum îl am pe ‘țeavă’ pe Darius Olaru! El este jucătorul din fotbalul românesc, care îmi place cel mai mult. Îl vezi peste tot, aleargă mult, nu pune capul jos, dă bine cu ambele picioare, iar dacă are o toamnă bună eu spun că în iarnă pleacă pe bani buni. Vorbesc cu multe echipe despre el.

Dacă Gigi Becali era mulțumit cu cinci milioane de euro era transferat în Emirate, dar patronul a vrut opt milioane. Am înțeles că s-a scris de echipa lui Olăroiu, dar nu este adevărat. A fost vorba de altă formație. Este mai bine că nu a plecat! O să mai avem oportunități și mai grozave pentru el”, a spus Becali, citat de playsport.ro.

Darius Olaru a semnat cu FCSB în ianuarie 2020, după ce Gigi Becali le-a plătit 600.000 de euro celor de la Gaz Metan. În cele două sezoane și jumătate petrecute la formația roș-albastră, mijlocașul de 24 de ani a marcat 17 goluri și a expediat 17 pase decisive, în 84 de apariții.

Recomandări
  • Gigi Becali cere 11 milioane de euro pentru Olaru şi Coman
  • Adrian Mutu susţine că discuţia cu FCSB e încheiată

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și