Închide meniul

Andrea Compagno a rupt tăcerea după ce Gigi Becali a făcut o ofertă de 500.000 de euro ca să-l aducă la FCSB! Ce a spus atacantul lui FC U Craiova 1948

Cosmin Cioboată Publicat: 12 august 2022, 23:53

Reclamă
Andrea Compagno a rupt tăcerea după ce Gigi Becali a făcut o ofertă de 500.000 de euro ca să-l aducă la FCSB! Ce a spus atacantul lui FC U Craiova 1948

Andrea Compagno, tot mai aproape de transferul la FCSB

Andrea Compagno, după un gol marcat pentru FC U Craiova 1948 / Hepta

Andrea Compagno a rupt tăcerea după ce Gigi Becali a făcut o ofertă de 500.000 de euro ca să-l aducă la FCSB. Atacantul italian de la FC U Craiova 1948 i-a năruit speranțele patronului vicecampioanei, explicând că nu se gândește la o plecare din Bănie, la ora actuală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compagno se află într-o formă extraordinară la FC U Craiova 1948. Atacantul de 26 de ani a marcat 5 goluri în primele 5 etape din Liga 1 și l-a “fermecat” pe Becali.

Andrea Compagno a rupt tăcerea după ce Gigi Becali a făcut o ofertă de 500.000 de euro ca să-l aducă la FCSB

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit astăzi că i-a făcut o ofertă lui Adrian Mititelu pentru Andrea Compagno, însă s-a lovit de refuzul patronului de la FC U Craiova 1948.

Vineri seară, după ce a adus victoria oltenilor cu o dublă, contra lui FC Argeș, Compagno a rupt tăcerea în legătură cu un posibil transfer la FCSB.

Italianul nici nu vrea să se gândească la o asemenea ipoteză, după debutul promițător de sezon reușit alături de trupa lui Marius Croitoru. Compagno își dorește să ducă FC U Craiova în play-off.

Reclamă

“A fost un meci greu, dar am început foarte bine după greșeala lor. Am marcat imediat. După am suferit puțin. FC Argeș este o echipă care arată bine, e meritul lor, iar în prima repriză cred că au jucat mai bine decât noi. În repriza a doua mi-a plăcut cum am jucat. De duminică începem să ne gândim la meciul următor.

FC U este al doilea an în Liga 1 și ușor, ușor ne apropiem de cele mai mari echipe. Anul trecut era o diferență mare între noi și echipele mari. Acum s-a schimbat situația și trebuie să muncim în continuare și să încercăm să intrăm în play-off. Treaba mea e să dau gol și vreau să îmi ajut echipa să ne calificăm în play-off.

Nu mă gândesc la asta (n.r. – la un transfer la FCSB), sunt fericit la FC U. De duminică mă voi gândi la meciul cu Petrolul. Am auzit, dar nu mă interesează. Mă interesează doar echipa mea”, a spus Andrea Compagno, pentru Digisport.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali vrea să-l transfere pe Andrea Compagno la FCSB: „Am dat 500.000 de euro!”

Gigi Becali a anunţat că va mai aduce un atacant pentru a forţa intrarea în grupele Conference League. Andrea Compagno, de la FC U Craiova 1948, a fost primul pe listă.

„Îl avem pe Rusu. Cu Ianis Stoica nu poți să te bați în Europa. El o să se supere dacă aude. Nu marchează gol. Are calități pentru că ”biciuiește” fundașii. Asta îmi place la el. Aleargă foarte mult. Sută la sută luăm un atacant. Aseara am vorbit cu cineva care e prieten cu Mititelu dacă îl dă pe Compagno. A zis că nu, că vrea să intre în play-off. La început nu mi se părea.

Acum a crescut așa de mult. Se bate cu fundașii, îi zăpăceşte.. Are și execuție. Mi l-a propus acum un an pe Compagno. Să dau 300 de mii să îl iau. I-am zis că îi dau 300.000 să mă lase în pace. Acum am sunat eu că dau eu 500.000 de mii. Am dat 400.000 prima dată şi după 500.000 de mii”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:10 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și