Închide meniul

FCSB pune în vânzare biletele pentru meciul cu Viking! Mihai Stoica, promisiune uriaşă: „Tot atâţia vom fi şi când vom juca prima dată în Ghencea!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 august 2022, 23:04 / Actualizat: 16 august 2022, 0:11

Reclamă
FCSB pune în vânzare biletele pentru meciul cu Viking! Mihai Stoica, promisiune uriaşă: „Tot atâţia vom fi şi când vom juca prima dată în Ghencea!

Nicolae Dică şi Mihai Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB

Nicolae Dică şi Mihai Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

FCSB pune în vânzare biletele pentru meciul cu Viking, după ce UEFA a decis ca meciul să se joace doar cu peluzele închise. 30.000 de fani sunt aşteptaţi pe stadion, însă Mihai Stoica i-a consolat pe fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB pune în vânzare de marţi biletele pentru marele meci cu Viking. Doar 30.000 de fani vor putea să fie pe Arena Naţională. Mihai Stoica i-a consolat imediat pe fani.

Să aveți telefoanele încărcate chiar dacă vom fi doar 30.000! Consolați-vă cu ideea că tot atâția vom fi și când vom juca primul meci în Ghencea„, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

FCSB pune în vânzare biletele pentru meciul cu Viking. Cât costă

Cel mai ieftin bilet la FCSB – Viking costă 30 de lei. Biletele vor putea fi achiziţionate de marţi, de la ora 10:00, online. Casele se vor deschide de miercuri.

FCSB va avea ambele peluze închise la partida cu Viking, din playoff-ul Conference League

UEFA a luat decizia în privinţa prezenţei spectatorilor la FCSB – Viking. Astfel, FCSB va juca cu ambele peluze închise prima manșă din play-off-ul Conference League.
FCSB va avea ambele peluze închise la partida cu Viking, din playoff-ul Conference League. Mai mult, FCSB va trebuie să plătească şi o amendă de 30.000 de euro.

Reclamă

Din păcate, ambele peluze vor fi închise joi„, a anunţat şi Mihai Stoica. De asemenea, FCSB a fost amendată cu o sumă suplimentară de 15.250 de euro pentru alte incidente din timpul meciului, cum ar fi blocarea scărilor de acces în Peluza Nord, aruncarea de obiecte şi aprinderea de torţe.

La precedentul meci european, vicecampioana României a fost susținută de peste 40.000 de oameni, la returul cu Dunajska Streda (1-0) din turul 3 preliminar. Una dintre peluze a fost însă închisă, din cauza scandărilor rasiste ale fanilor de la meciul cu Saburtalo (4-2), din turul 2 preliminar.

Andrei Cordea: ”La adevărata Steaua întotdeauna se umple stadionul!”

Andrei Cordea a trimis „săgeţi” către rivali după FCSB – Dunajska Streda 1-0. Pe Arena Naţională au fost prezenţi 40.567 spectatori, un record în ultimii ani în România. La final, tânărul fotbalist le-a mulţumit acestora pentru sprijin.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost un meci foarte bun. Ţin să mulţumesc întregului public şi Peluzei Nord, care a fost alături 90 de minute. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Ieri, antrenorul secund mi-a spus să plec acasă, iar la ora 6 m-a sunat domnul MM să mă întorc. Sper să o ţinem aşa şi să ne revenim din campionat.

Victoria a fost a întregului public. Le mulţumesc! Fără ei nu reuşeam să ne calificăm. Lumea vine la stadion pentru că practicăm un joc foarte bun. La adevărata Steaua întotdeauna se umple stadionul”, a declarat Andrei Cordea, potrivit sport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B Vezi toate știrile
Citește și