Închide meniul
VIDEO

Angel Di Maria, debut cu gol în tricoul Juventus. Cum a marcat în partida cu Sassuolo

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 august 2022, 23:08

Angel Di Maria, debut cu gol în tricoul Juventus. Cum a marcat în partida cu Sassuolo

Angel Di Maria, debut cu gol la Juventus

Angel Di Maria, la Juventus / Profimedia

Angel Di Maria a reușit un gol pentru Juventus chiar la meciul de debut în Serie A, împotriva lui Sassuolo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Titularizat de Max Allegri, Di Maria i-a răsplătit încrederea antrenorului în minutul 26. Argentinianul a reluat în plasă o centrare a lui Alex Sandro. Fotbalistul de 34 de ani a trimis un voleu la care portarul lui Sassuolo nu a mai putut interveni.

Angel Di Maria, debut cu gol în tricoul Juventus

VIDEO AICI CU GOLUL ÎNSCRIS DE ANGEL DI MARIA

După ce și-a trecut numele pe lista marcatori, Angel Di Maria a reușit și un assist. A pasat decisiv la golul lui Dusan Vlahovic din minutul 51.

Di Maria a ajuns la Juventus în această vară, liber de contract, după șapte ani petrecuți la PSG.

Statisticile sale la Paris au fost înfiorătoare. În aproape 300 de meciuri în tricoul lui PSG, a livrat 93 de goluri și 119 assist-uri.

Reclamă

Paul Pogba s-a accidentat şi va rata startul de sezon la Juventus

Din primul „11” al lui Juventus pentru partida cu Sassuolo nu face parte și Paul Pogba.  Francezul s-a accidentat şi va rata primele două luni din sezon. Campionul mondial va sta departe de teren până în octombrie.

Paul Pogba ratează meciurile lui Juventus, din următoarele două luni, din cauza unei accidentări la genunchi suferită la antrenamente.

Paul Pogba a revenit la Juventus, în această vară. Mijlocaşul francez a părăsit-o pe Manchester United, după şase sezoane petrecute pe Old Trafford.

Reclamă 4 / 0/3

Juventus l-a vândut pe Matthijs de Ligt la Bayern 

Bavarezii l-au transferat pe fundaşul olandez de 22 de ani de la Juventus şi au plătit o avere. Fundașul a plecat de la Torino pentru 80 de milioane de euro, cu bonusuri incluse. De Ligt s-a înţeles cu bavarezii pentru un contract valabil până în 2027.

Fundașul de 22 de ani cotat la 70 de milioane de euro ajunsese la Juve în 2019, după sezonul de vis avut cu Ajax, alături de care a fost la un pas de finala Champions League.

De Ligt este al doilea fundaș important de care Juventus se desparte în această vară. Legendarul Giorgio Chiellini a plecat din Piemont la Los Angeles FC, la vârsta de 37 de ani.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și