Închide meniul
VIDEO

Angel Di Maria, debut cu gol în tricoul Juventus. Cum a marcat în partida cu Sassuolo

Alexandru Ivan Publicat: 15 august 2022, 23:08

Angel Di Maria, debut cu gol în tricoul Juventus. Cum a marcat în partida cu Sassuolo

Angel Di Maria, debut cu gol la Juventus

Angel Di Maria, la Juventus / Profimedia

  • Angel Di Maria, debut cu gol în tricoul Juventus
  • Cum a marcat în partida cu Sassuolo

Angel Di Maria a reușit un gol pentru Juventus chiar la meciul de debut în Serie A, împotriva lui Sassuolo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Titularizat de Max Allegri, Di Maria i-a răsplătit încrederea antrenorului în minutul 26. Argentinianul a reluat în plasă o centrare a lui Alex Sandro. Fotbalistul de 34 de ani a trimis un voleu la care portarul lui Sassuolo nu a mai putut interveni.

Angel Di Maria, debut cu gol în tricoul Juventus

VIDEO AICI CU GOLUL ÎNSCRIS DE ANGEL DI MARIA

După ce și-a trecut numele pe lista marcatori, Angel Di Maria a reușit și un assist. A pasat decisiv la golul lui Dusan Vlahovic din minutul 51.

Reclamă

Di Maria a ajuns la Juventus în această vară, liber de contract, după șapte ani petrecuți la PSG.

Statisticile sale la Paris au fost înfiorătoare. În aproape 300 de meciuri în tricoul lui PSG, a livrat 93 de goluri și 119 assist-uri.

Reclamă

Paul Pogba s-a accidentat şi va rata startul de sezon la Juventus

Din primul „11” al lui Juventus pentru partida cu Sassuolo nu face parte și Paul Pogba.  Francezul s-a accidentat şi va rata primele două luni din sezon. Campionul mondial va sta departe de teren până în octombrie.

Paul Pogba ratează meciurile lui Juventus, din următoarele două luni, din cauza unei accidentări la genunchi suferită la antrenamente.

Paul Pogba a revenit la Juventus, în această vară. Mijlocaşul francez a părăsit-o pe Manchester United, după şase sezoane petrecute pe Old Trafford.

Reclamă 4 / 0/3

Juventus l-a vândut pe Matthijs de Ligt la Bayern 

Bavarezii l-au transferat pe fundaşul olandez de 22 de ani de la Juventus şi au plătit o avere. Fundașul a plecat de la Torino pentru 80 de milioane de euro, cu bonusuri incluse. De Ligt s-a înţeles cu bavarezii pentru un contract valabil până în 2027.

Fundașul de 22 de ani cotat la 70 de milioane de euro ajunsese la Juve în 2019, după sezonul de vis avut cu Ajax, alături de care a fost la un pas de finala Champions League.

De Ligt este al doilea fundaș important de care Juventus se desparte în această vară. Legendarul Giorgio Chiellini a plecat din Piemont la Los Angeles FC, la vârsta de 37 de ani.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:03 „E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!” 22:58 Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!” 22:50 Lily Zhang – Eliza Samara, LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la 5:30! Românca luptă pentru optimile WTT Champions Incheon 2024 22:46 Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!” 22:17 Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!” 22:11 Tudor Giurgiu va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30. Povești de senzație din lumea filmului 21:47 Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!” 21:41 „Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!” 21:27 Bernadette Szocs, „o clasă peste” adversara ei de la WTT Champions Incheon 2024: „Nu m-a interesat pe cine am în faţă” 21:25 Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United
Premier League • 3 mart., 22:27
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United! Napoli – Juventus 2-1. Spectacol în Europa
Paul Pogba, prima reacţie după ce a fost supendat 4 ani: "Inima mea este frântă"
Serie A • 29 feb., 17:39
„Vreau să fie clar” Paul Pogba, prima reacţie după ce a fost supendat 4 ani: „Inima mea este frântă”
Paul Pogba a fost suspendat 4 ani pentru dopaj din fotbal. Anunţul a fost făcut de presa din Italia.
Fotbal extern • 29 feb., 14:08
Paul Pogba, suspendat 4 ani din fotbal pentru dopaj. Verdict devastator pentru starul francez