Închide meniul

Reacția lui Gigi Becali după ce UEFA i-a închis peluzele FCSB-ului în play-off-ul Conference League: „Lasă că e bine!”

Alexandru Ivan Publicat: 16 august 2022, 21:40

Reclamă
Reacția lui Gigi Becali după ce UEFA i-a închis peluzele FCSB-ului în play-off-ul Conference League: „Lasă că e bine!

Gigi Becali a schimbat politica la FCSB după ce l-a dat afară pe Vadim Raţă

Gigi Becali, la Palat / Hepta

Gigi Becali nu e supărat după ce UEFA i-a închis peluzele FCSB-ului în meciul cu Viking din play-off-ul Conference League. Din contră, patronul roș-albaștrilor crede că ultrașii trebuie să învețe să fie mai civilizați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost sancționată de UEFA din cauza unui steag din Peluza Nord care a afișat un simbol considerat neo-nazist, la meciul cu Dunajska Streda din turul 3 preliminar.

Reacția lui Gigi Becali după ce UEFA i-a închis peluzele FCSB-ului în play-off-ul Conference League

Gigi Becali e de părere că decizia forului de la Nyon este corectă.

„Lasă, că e bine. Astea sunt măsuri care sunt bune, zic eu. Ei trebuie să înțeleagă că nu mai merge așa și trebuie să înțeleagă că trebuie să fie ca la teatru”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

UEFA a emis un comunicat oficial în care precizează că FCSB va fi obligată să afișeze un banner cu mesajul “#NoToRacism”, pe care va fi inscripționată și sigla forului european.

Reclamă

În plus, clubul lui Gigi Becali va trebui să achite o amendă de 30.000 de euro pentru comportamentul rasist al fanilor, precum și alte 15.250 de euro pentru alte incidente petrecute în timpul meciului cu Dunajska, din turul 3 preliminar al Conference League.

La precedentul meci european, vicecampioana României a fost susținută de peste 40.000 de oameni, la returul cu Dunajska Streda (1-0) din turul 3 preliminar. Una dintre peluze a fost însă închisă, din cauza scandărilor rasiste ale fanilor de la meciul cu Saburtalo (4-2), din turul 2 preliminar.

Nebunie înainte de FCSB – Viking! Număr uriaş de bilete vândute în numai o oră

Fanii FCSB au luat cu asalt site-ul oficial pentru a-şi cumpăra bilete la marele meci cu Viking. Mihai Stoica a dezvăluit numărul uriaş de bilete care s-a vândut în prima oră.

Reclamă 4 / 0/3

Peste 5.000 în 28 minute… se lucrează la mărirea resurselor ca să nu pice serveru’. Asta este Steaua! UPDATE : 12.500 în prima oră”, a anunţat Mihai Stoica, pe Facebook.

În urma deciziei luate de UEFA, ultrașii FCSB de la Peluza Nord au anunțat că vor sta la Tribuna a 2-a de pe Arena Națională la partida de joi seară, care va începe la ora 21:30 și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

“Joi vom sta la Tribuna II, inelele doi și trei! Vă așteptăm alături de noi, pe stadion, să încurajăm echipa! Turul european al stadionului continuă… Sperăm să se oprească aici și să revenim toți unde ne este locul, în peluză”, a anunțat Peluza Nord Steaua, pe contul de Facebook.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:10 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și