Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi, gol superb în Lille – PSG, ca în vremurile bune de la Barcelona! Faza de vis „orchestrată” de starul argentinian

Cosmin Cioboată Publicat: 21 august 2022, 22:50

Reclamă
Lionel Messi, gol superb în Lille – PSG, ca în vremurile bune de la Barcelona! Faza de vis „orchestrată de starul argentinian

Lionel Messi a reușit un gol superb în Lille - PSG

Lionel Messi, în timpul unui meci disputat de PSG / Profimedia

Lionel Messi a marcat un gol superb în meciul dintre Lille și PSG, ca în vremurile bune de la Barcelona. Starul argentinian a „orchestrat” o fază minunată la golul de 2-0 al campioanei Franței, în partida din etapa a 3-a din Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG n-a avut milă de Lille în prima repriză. Jucătorii formației pariziene au trecut peste divergențele din vestiar și au pus în scenă un recital de goluri în duelul din această seară.

Lionel Messi, gol superb în Lille – PSG, ca în vremurile bune de la Barcelona

Lionel Messi a expediat un assist de vis pentru Kylian Mbappe imediat după fluierul de start, iar atacantul francez a marcat cel mai rapid gol din istoria Ligue 1, după numai 8 secunde.

Messi a ieșit la rampă din nou în minutul 27, când a condus un contraatac fulgerător pornit de PSG de la mijlocul terenului. Argentinianul a avut un schimb de pase cu Mbappe, apoi i-a trimis în flancul stâng lui Nuno Mendes.

Tânărul fundaș al campioanei Franței a centrat apoi în careu, pe jos, iar mingea a ajuns din nou la Lionel Messi, care a pus latul și a trimis elegant lângă bară, la colțul lung.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Faza rapidă „orchestrată” de Messi a amintit de acțiunile cu care superstarul argentinian își obișnuia fanii pe vremea când juca la Barcelona. Fostul căpitan al catalanilor se află la cel de-al 4-lea gol al stagiunii pentru PSG.

Până la pauză, PSG a mai lovit de două ori. Neymar i-a pasat lui Hakimi, iar marocanul a trimis în plasă cu un șut din unghi. Apoi, a venit rândul atacantului brazilian să treacă la finalizare. Neymar a fost găsit în careu de același Messi și a finalizat în forță, la colțul scurt.

Reclamă 4 / 0/3

Messi a reuşit a 13-a pasă decisivă, din Ligue 1, în 2022. Are mai multe assist-uri, în acest an, decât orice alt jucător din cele mai bune 5 campionate de pe continent.

PSG a făcut spectacol și în primele două etape din Ligue 1, cu Clermont (5-0) și Montpellier (5-0).

Kylian Mbappe, gol „fulger” în Lille – PSG. A marcat după numai 8 secunde

Kylian Mbappe a înscris cel mai rapid gol din istoria Ligue 1. A reuşit un gol „fulger” în meciul Lille – PSG, din etapa a 3-a din Ligue 1. Atacantul de 23 de ani a înscris după numai 8 secunde la la fluierul de start.

Mbappe a fugit în atac, într-o fază care a părut a fi lucrată la antrenamente. Au fost trei pase, ultima fiind una de „manual” a lui Lionel Messi. Acesta l-a servit ideal pe cel mai scump jucător din lume, care l-a lobat pe portarul advers din marginea careului.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI MBAPPE

A fost cel mai rapid gol din istoria Ligue 1! Mbappe a stabilit astfel un nou record în campionatul Franţei.

Reclamă

Mbappe pare să fi bătut recordul lui Rio, care data din 1992. Atunci, marcase după aproximativ 8 secunde într-un meci cu Cannes. Ar fi fost recordul care data de cel mai mult timp în cele mai importante cinci campionate din Europa.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:25 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-2. Safranko a reușit „dubla”! Gafă în apărarea lui Gică Hagi 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” Vezi toate știrile
Citește și