Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi, gol superb în Lille – PSG, ca în vremurile bune de la Barcelona! Faza de vis „orchestrată” de starul argentinian

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 august 2022, 22:50

Lionel Messi, gol superb în Lille – PSG, ca în vremurile bune de la Barcelona! Faza de vis „orchestrată de starul argentinian

Lionel Messi a reușit un gol superb în Lille - PSG

Lionel Messi, în timpul unui meci disputat de PSG / Profimedia

Lionel Messi a marcat un gol superb în meciul dintre Lille și PSG, ca în vremurile bune de la Barcelona. Starul argentinian a „orchestrat” o fază minunată la golul de 2-0 al campioanei Franței, în partida din etapa a 3-a din Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG n-a avut milă de Lille în prima repriză. Jucătorii formației pariziene au trecut peste divergențele din vestiar și au pus în scenă un recital de goluri în duelul din această seară.

Lionel Messi, gol superb în Lille – PSG, ca în vremurile bune de la Barcelona

Lionel Messi a expediat un assist de vis pentru Kylian Mbappe imediat după fluierul de start, iar atacantul francez a marcat cel mai rapid gol din istoria Ligue 1, după numai 8 secunde.

Messi a ieșit la rampă din nou în minutul 27, când a condus un contraatac fulgerător pornit de PSG de la mijlocul terenului. Argentinianul a avut un schimb de pase cu Mbappe, apoi i-a trimis în flancul stâng lui Nuno Mendes.

Tânărul fundaș al campioanei Franței a centrat apoi în careu, pe jos, iar mingea a ajuns din nou la Lionel Messi, care a pus latul și a trimis elegant lângă bară, la colțul lung.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Faza rapidă „orchestrată” de Messi a amintit de acțiunile cu care superstarul argentinian își obișnuia fanii pe vremea când juca la Barcelona. Fostul căpitan al catalanilor se află la cel de-al 4-lea gol al stagiunii pentru PSG.

Până la pauză, PSG a mai lovit de două ori. Neymar i-a pasat lui Hakimi, iar marocanul a trimis în plasă cu un șut din unghi. Apoi, a venit rândul atacantului brazilian să treacă la finalizare. Neymar a fost găsit în careu de același Messi și a finalizat în forță, la colțul scurt.

Reclamă 4 / 0/3

Messi a reuşit a 13-a pasă decisivă, din Ligue 1, în 2022. Are mai multe assist-uri, în acest an, decât orice alt jucător din cele mai bune 5 campionate de pe continent.

PSG a făcut spectacol și în primele două etape din Ligue 1, cu Clermont (5-0) și Montpellier (5-0).

Kylian Mbappe, gol „fulger” în Lille – PSG. A marcat după numai 8 secunde

Kylian Mbappe a înscris cel mai rapid gol din istoria Ligue 1. A reuşit un gol „fulger” în meciul Lille – PSG, din etapa a 3-a din Ligue 1. Atacantul de 23 de ani a înscris după numai 8 secunde la la fluierul de start.

Mbappe a fugit în atac, într-o fază care a părut a fi lucrată la antrenamente. Au fost trei pase, ultima fiind una de „manual” a lui Lionel Messi. Acesta l-a servit ideal pe cel mai scump jucător din lume, care l-a lobat pe portarul advers din marginea careului.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI MBAPPE

A fost cel mai rapid gol din istoria Ligue 1! Mbappe a stabilit astfel un nou record în campionatul Franţei.

Reclamă

Mbappe pare să fi bătut recordul lui Rio, care data din 1992. Atunci, marcase după aproximativ 8 secunde într-un meci cu Cannes. Ar fi fost recordul care data de cel mai mult timp în cele mai importante cinci campionate din Europa.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și