Închide meniul
VIDEO

Erling Haaland, hat-trick de senzaţie în Manchester City – Crystal Palace 4-2! L-a egalat pe legendarul Sergio Aguero

Dragoș Vasile Publicat: 27 august 2022, 19:00

Reclamă
Erling Haaland, hat-trick de senzaţie în Manchester City – Crystal Palace 4-2! L-a egalat pe legendarul Sergio Aguero

Erling Haaland, bucurie după marcarea unui gol

Erling Haaland, bucurie după marcarea unui gol / Profimedia

Erling Haaland a reuşit un hat-trick de senzaţie în Manchester City – Crystal Palace 4-2. Superstarul norvegian şi-a ajutat echipa să revină de la 1-2 şi l-a egalat pe legendarul Sergio Aguero.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland este noul golgheter din Premier League, după ce a „demolat-o” pe Crystal Palace. Superstarul norvegian are 6 reuşite şi o pasă de gol în doar 4 meciuri.

Erling Haaland, hat-trick de senzaţie în Manchester City – Crystal Palace 4-2

Manchester City a avut un start de coşmar în meciul cu Crystal Palace. John Stones şi-a băgat mingea în propria poartă încă din minutul 4, iar Joachim Andersen a majorat avantajul londonezilor în minutul 21.

Echipa lui Pep Guardiola a revenit în forţă de la vestiare şi a început spectacolul. Bernardo Silva a redus din diferenţă din pasa lui Rodri, iar Erling Haaland s-a dezlănţuit.

A reuşit un hat-trick de senzaţie în 19 minute şi l-a egalat pe legendarul Sergio Aguero. Cei doi fotbalişti sunt singurii din istoria lui Manchester City care au marcat 6 goluri în 4 meciuri, potrivit Opta.

Reclamă

VEZI AICI REUŞITA LUI ERLING HAALAND DE 2-2

VEZI AICI REUŞITA LUI ERLING HAALAND DE 3-2

VEZI AICI REUŞITA LUI ERLING HAALAND DE 4-2

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland a reușit în numai 4 meciuri ceea ce tatăl său a făcut în 47 la Manchester City!

Erling Haaland a reușit în numai 4 meciuri ce tatăl său a făcut în 47 la Manchester City. Super-atacantul de 22 de ani a marcat din nou pentru campioana Angliei și a ajuns la 3 goluri în primul său sezon din Anglia.

Manchester City a obținut numai o remiză pe terenul lui Newcastle, scor 3-3, la finalul unui meci spectaculos. Erling Haaland a fost foarte activ în atacul „cetățenilor” și a reușit să înscrie în minutul 60, la scorul de 3-1 pentru Newcastle. A fost cel de-al 3-lea gol al starului norvegian în noua stagiune din Premier League.

Tot atâtea goluri a marcat și tatăl lui Erling, Alf-Inge Haaland, însă într-o perioadă mult mai lungă. Fostul mijlocaș a avut nevoie de 47 de meciuri pentru a ajunge la cifra respectivă, între 2000 și 2003, în timp ce fiul său a reușit asta în numai 4 partide.

Erling Haaland a fost decisiv și în prima etapă din Premier League, cu West Ham. Nordicul a marcat „dubla” cu care Manchester City s-a impus pe terenul londonezilor, scor 2-0.

Pe lângă că l-a egalat pe tatăl său la numărul de goluri pentru City, Erling Haaland a mai bifat o performanță impresionantă. Atacantul norvegian a devenit al treilea jucător din istoria „cetățenilor” care înscrie în primele sale două deplasări din Premier League, după Emmanuel Adebayor și Emile Mpenza.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și