Închide meniul
VIDEO

Erling Haaland a reușit în numai 4 meciuri ceea ce tatăl său a făcut în 47 la Manchester City! Cifrele starului lui Pep Guardiola

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 august 2022, 21:34

Erling Haaland a reușit în numai 4 meciuri ceea ce tatăl său a făcut în 47 la Manchester City! Cifrele starului lui Pep Guardiola

Erling Haaland și-a egalat tatăl la numărul de goluri pentru Manchester City

Erling Haaland a marcat pentru Manchester City / Profimedia

Erling Haaland a reușit în numai 4 meciuri ce tatăl său a făcut în 47 la Manchester City. Super-atacantul de 22 de ani a marcat din nou pentru campioana Angliei și a ajuns la 3 goluri în primul său sezon din Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a obținut numai o remiză pe terenul lui Newcastle, scor 3-3, la finalul unui meci spectaculos.

Erling Haaland a reușit în numai 4 meciuri ce tatăl său a făcut în 47 la Manchester City

Erling Haaland a fost foarte activ în atacul „cetățenilor” și a reușit să înscrie în minutul 60, la scorul de 3-1 pentru Newcastle. A fost cel de-al 3-lea gol al starului norvegian în noua stagiune din Premier League.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI ERLING HAALAND

Tot atâtea goluri a marcat și tatăl lui Erling, Alf-Inge Haaland, însă într-o perioadă mult mai lungă. Fostul mijlocaș a avut nevoie de 47 de meciuri pentru a ajunge la cifra respectivă, între 2000 și 2003, în timp ce fiul său a reușit asta în numai 4 partide.

Reclamă

Erling Haaland a fost decisiv și în prima etapă din Premier League, cu West Ham. Nordicul a marcat „dubla” cu care Manchester City s-a impus pe terenul londonezilor, scor 2-0.

Atacantul venit de la Borussia Dortmund a mai fost folosit de Pep Guardiola în Supercupa Angliei, contra lui Liverpool, 1-3, și în duelul cu Bournemouth, 4-0, din runda a doua din Premier League. În cele două partide, Haaland n-a reușit să înscrie.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă că l-a egalat pe tatăl său la numărul de goluri pentru City, Erling Haaland a mai bifat o performanță impresionantă. Atacantul norvegian a devenit al treilea jucător din istoria „cetățenilor” care înscrie în primele sale două deplasări din Premier League, după Emmanuel Adebayor și Emile Mpenza.

Kieran Trippier i-a „rupt” plasa lui Manchester City! Gol de poveste marcat de fundașul lui Newcastle

Kieran Trippier i-a „rupt” plasa lui Manchester City în meciul din etapa a 3-a din Premier League. Fundașul lui Newcastle a marcat un gol senzațional, cu o execuție de vis din lovitură liberă.

Este cel de-al treilea gol marcat de Kieran Trippier în tricoul lui Newcastle și primul din acest sezon.

Trippier a marcat golul de 3-1 al lui Newcastle în minutul 54, din lovitură liberă. Fundașul de 31 de ani a trimis un șut violent în vinclu, la care Ederson n-a putut să intervină.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

În minutul 64, scorul era 3-3 pe St. James Park. Manchester City a deschis scorul în minutul 5, prin Gundogan. A urmat apoi o revenire spectaculoasă a lui Newcastle. Almiron, Wilson și Trippier au marcat pentru „coțofene” în minutele 28, 39 și 54, iar stadionul s-a transformat într-un „vulcan”.

Reclamă

City n-a renunțat la luptă și a restabilit egalitatea într-un interval de numai 3 minute. Haaland a redus din diferență în minutul 61, apoi Bernardo Silva a dus scorul la 3-3, în minutul 64.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și