Închide meniul
VIDEO

Erling Haaland, hat-trick de senzaţie în Manchester City – Crystal Palace 4-2! L-a egalat pe legendarul Sergio Aguero

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 august 2022, 19:00

Erling Haaland, hat-trick de senzaţie în Manchester City – Crystal Palace 4-2! L-a egalat pe legendarul Sergio Aguero

Erling Haaland, bucurie după marcarea unui gol

Erling Haaland, bucurie după marcarea unui gol / Profimedia

Erling Haaland a reuşit un hat-trick de senzaţie în Manchester City – Crystal Palace 4-2. Superstarul norvegian şi-a ajutat echipa să revină de la 1-2 şi l-a egalat pe legendarul Sergio Aguero.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland este noul golgheter din Premier League, după ce a „demolat-o” pe Crystal Palace. Superstarul norvegian are 6 reuşite şi o pasă de gol în doar 4 meciuri.

Erling Haaland, hat-trick de senzaţie în Manchester City – Crystal Palace 4-2

Manchester City a avut un start de coşmar în meciul cu Crystal Palace. John Stones şi-a băgat mingea în propria poartă încă din minutul 4, iar Joachim Andersen a majorat avantajul londonezilor în minutul 21.

Echipa lui Pep Guardiola a revenit în forţă de la vestiare şi a început spectacolul. Bernardo Silva a redus din diferenţă din pasa lui Rodri, iar Erling Haaland s-a dezlănţuit.

A reuşit un hat-trick de senzaţie în 19 minute şi l-a egalat pe legendarul Sergio Aguero. Cei doi fotbalişti sunt singurii din istoria lui Manchester City care au marcat 6 goluri în 4 meciuri, potrivit Opta.

Reclamă

VEZI AICI REUŞITA LUI ERLING HAALAND DE 2-2

VEZI AICI REUŞITA LUI ERLING HAALAND DE 3-2

VEZI AICI REUŞITA LUI ERLING HAALAND DE 4-2

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland a reușit în numai 4 meciuri ceea ce tatăl său a făcut în 47 la Manchester City!

Erling Haaland a reușit în numai 4 meciuri ce tatăl său a făcut în 47 la Manchester City. Super-atacantul de 22 de ani a marcat din nou pentru campioana Angliei și a ajuns la 3 goluri în primul său sezon din Anglia.

Manchester City a obținut numai o remiză pe terenul lui Newcastle, scor 3-3, la finalul unui meci spectaculos. Erling Haaland a fost foarte activ în atacul „cetățenilor” și a reușit să înscrie în minutul 60, la scorul de 3-1 pentru Newcastle. A fost cel de-al 3-lea gol al starului norvegian în noua stagiune din Premier League.

Tot atâtea goluri a marcat și tatăl lui Erling, Alf-Inge Haaland, însă într-o perioadă mult mai lungă. Fostul mijlocaș a avut nevoie de 47 de meciuri pentru a ajunge la cifra respectivă, între 2000 și 2003, în timp ce fiul său a reușit asta în numai 4 partide.

Erling Haaland a fost decisiv și în prima etapă din Premier League, cu West Ham. Nordicul a marcat „dubla” cu care Manchester City s-a impus pe terenul londonezilor, scor 2-0.

Pe lângă că l-a egalat pe tatăl său la numărul de goluri pentru City, Erling Haaland a mai bifat o performanță impresionantă. Atacantul norvegian a devenit al treilea jucător din istoria „cetățenilor” care înscrie în primele sale două deplasări din Premier League, după Emmanuel Adebayor și Emile Mpenza.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și