Închide meniul

Simona Halep, revenire de mare campioană în primul tur de la US Open 2022! Românca a câștigat la 0 setul 2 în fața Dariei Snigur

Cosmin Cioboată Publicat: 29 august 2022, 22:23

Reclamă
Simona Halep, revenire de mare campioană în primul tur de la US Open 2022! Românca a câștigat la 0 setul 2 în fața Dariei Snigur

Simona Halep, la US Open 2022

Simona Halep, la US Open 2022 / Profimedia

Simona Halep a reușit o revenire de mare campioană în primul tur de la US Open 2022. Sportiva noastră a câștigat la 0 setul al doilea în fața Dariei Snigur, o jucătoare în vârstă de 20 de ani aflată la prima apariție pe tabloul principal de la Flushing Meadows.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona n-a renunțat la luptă și a revenit în joc în mare stil, după ce pierduse primul set rușinos, cu 6-2.

Simona Halep, revenire de mare campioană în primul tur de la US Open 2022

„Simo” nu i-a oferit vreo șansă jucătoarei din Ucraina în partea secundă, reușind să-și adjudece setul în numai 24 de minute și să trimită partida în decisiv.

Simona Halep a reușit un as și a comis o singură dublă greșeală în setul 2. Sportiva din Constanța a stat mult mai bine și la serviciu, în comparație cu primul set. Românca a avut un procentaj de 75% pe primul serviciu și 86% pe al doilea.

Simona Halep a fost de nerecunoscut în prima parte a dueului cu Daria Snigur, puștoaica din Ucraina venită din calificări.

Reclamă

Tănăra de 20 de ani a dictat jocul din primul set, punându-i mari probleme Simonei. Sportiva din Constanța a avut o prestație de coșmar și a comis nu mai puțin de 11 erori neforțate.

„Simo” n-a strălucit nici la serviciu. Jucătoarea noastră a fost depășită de Daria Snigur la punctele câștigate pe primul serviciu (67% – 55%), cât și pe al doilea (50% – 20%). Simona și-a pierdut de 3 ori serviciul, la 0-1, 0-3 și 1-4.

Simona Halep n-a stat bine nici la retur, reușind un procent de numai 33% pe primul serviciu al adversarei.

Reclamă 4 / 0/3

Mats Wilander, cuvinte uriaşe pentru ”Simo”

Simona Halep este considerată de Mats Wilander una dintre jucătoarele cu şanse mari la marele trofeu. La Wimbledon, Simona Halep a ajuns până în semifinale, deşi părea că are drum liber către trofeu. Chiar şi aşa, Wilander a rămas impresionat de Halep pe iarnba de la Londra.

Wilander mai spune că Halep poate câştiga orice turneu în acest moment, iar Patrick Mouratoglou are un rol important în asta.

Simona are puterea să câștige orice turneu deoarece lucrează intens cu Patrick să lovească mai puternic și să servească mai bine. Partea cea mai ușoară este să ai mai multă putere și să faci mai multe cu mingea de tenis. Când te uiți la Simona, trebuie să te uiți la dezvoltarea și la îmbunătățirile ei ca jucătoare, nu neapărat la îmbunătățirile ca rezultate deoarece acestea nu pot apărea doar pentru că a servit mai bine ori pentru că a lovit mingea mai puternic.

 Nu înseamnă automat că va câștiga Grand Slam-uri automat, dar ce am văzut în privirea ei în timpul Wimbledon a fost încântător. Este încântată de fiecare zi petrecută alături de Patrick, de dezvoltarea sa, iar dacă nu ai asta nu poți să muncești în continuare. Sunt convins că vom vedea aceeași privire în ochii săi la US Open. Simona crede că poate câștiga Grand Slam-uri, așa că și eu cred„, a spus Mats Wilander pentru Eurosport.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:28 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 4-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 2-2! Ardelenii îi umilesc pe constănţeni în „finala” pentru locul 2! 22:02 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei sărbătoreşte titlul alături de fani, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro Vezi toate știrile
Citește și