Închide meniul

Mioveni – UTA 1-1. Otele a egalat pentru trupa lui Ilie Poenaru, la două minute după ce Adrian Scarlatache a deschis scorul. Echipa lui Stoican a ratat un penalty în minutul 89

Viviana Moraru Publicat: 30 august 2022, 16:28 / Actualizat: 30 august 2022, 18:28

Reclamă
Mioveni – UTA 1-1. Otele a egalat pentru trupa lui Ilie Poenaru, la două minute după ce Adrian Scarlatache a deschis scorul. Echipa lui Stoican a ratat un penalty în minutul 89

CS Mioveni - UTA

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mioveni – UTA 1-1. Flavius Stoican a obţinut a doua remiză consecutivă pe banca celor de la Mioveni. Argeşenii au ratat un penalty în minutul 89.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CS Mioveni şi UTA au dat-o la pace. Adrian Scarlatache şi Philip Otele au marcat golurile partidei.

Mioveni – UTA 1-1

Min. 90+3: FINAL DE MECI. Flavius Stoica a debutat cu o remiză la Mioveni. Argeşenii au ratat şi un penalty în ultimul minut de joc.

Min. 89: Ratare CS Mioveni! Blerim a ratat un penalty.

Min. 11: Mioveni – UTA 1-1. Philip Otele egalează.

Reclamă

Min. 9: Mioveni – UTA 1-0. Adrian Scarlatache deschide scorul!

Min. 1: A început meciul dintre Mioveni şi UTA.

Echipele de start:

Reclamă 4 / 0/3

Mioveni: Popescu – Balaur, Scarlatache, Garutti – Şerbănică, Lixandru, Pop, Oancea – Buziuc, Antal, Blănaru.
Antrenor: Flavius Stoican

UTA: Balauru – Chindriş, Benga, Hoxhallari – Vukcevic, Batha, Cascini, Ubbink – Steau, Postolachi, Phillipas Otele.

Antrenor: Ilie Poenaru

Mioveni are doar două puncte, obţinute după remizele cu Petrolul, în runda precedentă, şi FCSB. Trupa lui Flavius Stoican se află la egalitate cu Chindia, şi la doar un punct distanţă de U Cluj. Astfel, cu un succes în faţa celor de la Uta, piteştenii pot scăpa de ultimul loc.

De cealaltă parte, UTA este aproape de zona play-of-ului. Trupa lui Ilie Poenaru are 10 puncte, la egalitate cu Hermannstadt şi Sepsi, şi la doar un punct distanţă de formaţii precum Petrolul, Universitatea Craiova şi Botoşani. Cu un succes la Mioveni, UTA poate urca până pe podiumul Ligii 1, în spatele celor de la Rapid şi Farul.

Claudiu Keșeru, exclus de la UTA Arad de Ilie Poenaru

Claudiu Keșeru a fost amendat și exclus din lotul celor de la UTA Arad de Ilie Poenaru. Antrenorul „Bătrânei Doamne” a anunțat că atacantul de 35 de ani a încălat regulamentul impus în cadrul clubului, iar prin urmare a fost lăsat pe dinafară pentru meciul cu CS Mioveni, programat mâine, de la ora 16:30, în etapa a 8-a din Liga 1.

Vestea-șoc de la Arad a venit la numai două zile după ce Keșeru a fost surprins la o petrecere. Sâmbătă seară, internaționalul român a fost fotografiat în timp ce petrecea alături de un DJ la un hotel din Arad.

Reclamă

Ilie Poenaru n-a stat pe gânduri și a anunțat că Claudiu Keșeru va plăti pentru acțiunile sale. Fostul vârf de la FCSB, cu 47 de selecții la națională, are cel mai mare salariu de la UTA.

„Cred că toți ați înțeles cine sunt și ce vreau. La mine primează disciplina și respectul, iar fiecare trebuie să răspundă pozitiv la ceea ce cer eu. Avem un Regulament, nimeni nu trebuie să-l încalce.

Keșeru nu l-a respectat, așa că va plăti o amendă, care e stipulată în acel Regulament. Mai mult, a fost exclus din lot pentru partida de la Mioveni. Măsura mă afectează mai ales că victoria cu Craiova a costat scump și anumiți jucători acuză probleme medicale, așa cum sunt Postolachi, Erion Hoxhallari sau Erico. În zilele următoare vom vedea ce vom mai face”, a spus Ilie Poenaru, la conferința de presă, citat de aradon.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” Vezi toate știrile
Citește și