Închide meniul

Mioveni – UTA 1-1. Otele a egalat pentru trupa lui Ilie Poenaru, la două minute după ce Adrian Scarlatache a deschis scorul. Echipa lui Stoican a ratat un penalty în minutul 89

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 august 2022, 16:28 / Actualizat: 30 august 2022, 18:28

Mioveni – UTA 1-1. Otele a egalat pentru trupa lui Ilie Poenaru, la două minute după ce Adrian Scarlatache a deschis scorul. Echipa lui Stoican a ratat un penalty în minutul 89

CS Mioveni - UTA

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mioveni – UTA 1-1. Flavius Stoican a obţinut a doua remiză consecutivă pe banca celor de la Mioveni. Argeşenii au ratat un penalty în minutul 89.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CS Mioveni şi UTA au dat-o la pace. Adrian Scarlatache şi Philip Otele au marcat golurile partidei.

Mioveni – UTA 1-1

Min. 90+3: FINAL DE MECI. Flavius Stoica a debutat cu o remiză la Mioveni. Argeşenii au ratat şi un penalty în ultimul minut de joc.

Min. 89: Ratare CS Mioveni! Blerim a ratat un penalty.

Min. 11: Mioveni – UTA 1-1. Philip Otele egalează.

Reclamă

Min. 9: Mioveni – UTA 1-0. Adrian Scarlatache deschide scorul!

Min. 1: A început meciul dintre Mioveni şi UTA.

Echipele de start:

Reclamă 4 / 0/3

Mioveni: Popescu – Balaur, Scarlatache, Garutti – Şerbănică, Lixandru, Pop, Oancea – Buziuc, Antal, Blănaru.
Antrenor: Flavius Stoican

UTA: Balauru – Chindriş, Benga, Hoxhallari – Vukcevic, Batha, Cascini, Ubbink – Steau, Postolachi, Phillipas Otele.

Antrenor: Ilie Poenaru

Mioveni are doar două puncte, obţinute după remizele cu Petrolul, în runda precedentă, şi FCSB. Trupa lui Flavius Stoican se află la egalitate cu Chindia, şi la doar un punct distanţă de U Cluj. Astfel, cu un succes în faţa celor de la Uta, piteştenii pot scăpa de ultimul loc.

De cealaltă parte, UTA este aproape de zona play-of-ului. Trupa lui Ilie Poenaru are 10 puncte, la egalitate cu Hermannstadt şi Sepsi, şi la doar un punct distanţă de formaţii precum Petrolul, Universitatea Craiova şi Botoşani. Cu un succes la Mioveni, UTA poate urca până pe podiumul Ligii 1, în spatele celor de la Rapid şi Farul.

Claudiu Keșeru, exclus de la UTA Arad de Ilie Poenaru

Claudiu Keșeru a fost amendat și exclus din lotul celor de la UTA Arad de Ilie Poenaru. Antrenorul „Bătrânei Doamne” a anunțat că atacantul de 35 de ani a încălat regulamentul impus în cadrul clubului, iar prin urmare a fost lăsat pe dinafară pentru meciul cu CS Mioveni, programat mâine, de la ora 16:30, în etapa a 8-a din Liga 1.

Vestea-șoc de la Arad a venit la numai două zile după ce Keșeru a fost surprins la o petrecere. Sâmbătă seară, internaționalul român a fost fotografiat în timp ce petrecea alături de un DJ la un hotel din Arad.

Reclamă

Ilie Poenaru n-a stat pe gânduri și a anunțat că Claudiu Keșeru va plăti pentru acțiunile sale. Fostul vârf de la FCSB, cu 47 de selecții la națională, are cel mai mare salariu de la UTA.

„Cred că toți ați înțeles cine sunt și ce vreau. La mine primează disciplina și respectul, iar fiecare trebuie să răspundă pozitiv la ceea ce cer eu. Avem un Regulament, nimeni nu trebuie să-l încalce.

Keșeru nu l-a respectat, așa că va plăti o amendă, care e stipulată în acel Regulament. Mai mult, a fost exclus din lot pentru partida de la Mioveni. Măsura mă afectează mai ales că victoria cu Craiova a costat scump și anumiți jucători acuză probleme medicale, așa cum sunt Postolachi, Erion Hoxhallari sau Erico. În zilele următoare vom vedea ce vom mai face”, a spus Ilie Poenaru, la conferința de presă, citat de aradon.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și