Închide meniul

FCSB l-a pierdut și pe Malcom Edjouma! Anunțul făcut de Nicolae Dică: „Nu a putut să se antreneze!”

Alexandru Ivan Publicat: 30 august 2022, 16:53 / Actualizat: 30 august 2022, 18:22

Reclamă
FCSB l-a pierdut și pe Malcom Edjouma! Anunțul făcut de Nicolae Dică: „Nu a putut să se antreneze!

FCSB l-a pierdut și pe Malcom Edjouma

Malcom Edjouma, în meciul FCSB - Hermannstadt 2-2 / Hepta

FCSB nu scapă de problemele medicale: Malcom Edjouma s-a accidentat chiar la ultima partidă din campionat, 2-2 cu Hermannstadt, disputată duminică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a anunțat, marți, într-o conferință de presă, că Malcom Edjouma s-a accidentat și a ratat ultimele antrenamente ale FCSB-ului.

Malcom Edjouma, de la FCSB, s-a accidentat

Edjouma este accidentat. După jocul din campionat are o problemă și nu a putut să se antreneze nici ieri, nici astăzi”, a spus Nicolae Dică, înainte de Farul – FCSB.

Edjouma a intrat în repriza secundă în remiza celor de la FCSB cu Hermannstadt. Francezul a marcat golul egalizator pentru roș-albaștri la ultima fază a partidei.

Pe lista jucătorilor accidentați de la FCSB se mai numără și Ionuț Panțîru (despre care nu se știe dacă va mai juca fotbal), Iulian Cristea (care va reveni abia în 2023), Andrei Dumiter, Adrian Șut și Ovidiu Popescu (care va reveni, de asemenea, în 2023).

Reclamă

Malcom Edjouma a adunat în total nouă partide pentru FCSB în acest debut de sezon, reușind în total trei goluri și un assist.

Malcom Edjouma a fost dorit de Toulouse

Conform jurnaliştilor de la L’Equipe, Malcom Edjouma este curtat intens de Toulouse, echipa din oraşul în care s-a născut. Gigi Becali i-a stabilit un preț de 5 milioane de euro. 

Să plătească clauza de 5 milioane de euro. Eu nu îl las, dar are clauză de 5 milioane de euro„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

800.000 de euro este cota lui Edjouma, conform transfermarkt.com. Acesta evoluează pentru FCSB din februarie 2022, când Gigi Becali l-a adus de la FC Botoșani.

Edjouma are un singur vis: „Trebuie să câștigăm campionatul!”

Malcom Edjouma (25 ani) visează să câştige titlul cu FCSB. Roş-albaştrii vor cu orice preţ să spargă gheaţa după mulți ani de aşteptare.

„Am fost transferat de FCSB în februarie, înainte de sfârșitul perioadei de transferuri. Acum sunt aici să lupt pentru titlu, pentru campionat. Întotdeauna vreau să câștig, nu mă interesează să am un meci bun, să marchez un gol sau o pasă de gol, toate calitățile mele contează pentru jocul colectiv. Nu-mi place să pierd așa că nu voi fi fericit cu asta. Au trecut mulţi ani de la ultimul titlu câștigat de FCSB”, a declarat Malcom Edjouma, în cadrul interviului pentru CFOOT, în aprilie 2022.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și