Închide meniul

FCSB l-a pierdut și pe Malcom Edjouma! Anunțul făcut de Nicolae Dică: „Nu a putut să se antreneze!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 august 2022, 16:53 / Actualizat: 30 august 2022, 18:22

FCSB l-a pierdut și pe Malcom Edjouma! Anunțul făcut de Nicolae Dică: „Nu a putut să se antreneze!

FCSB l-a pierdut și pe Malcom Edjouma

Malcom Edjouma, în meciul FCSB - Hermannstadt 2-2 / Hepta

FCSB nu scapă de problemele medicale: Malcom Edjouma s-a accidentat chiar la ultima partidă din campionat, 2-2 cu Hermannstadt, disputată duminică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a anunțat, marți, într-o conferință de presă, că Malcom Edjouma s-a accidentat și a ratat ultimele antrenamente ale FCSB-ului.

Malcom Edjouma, de la FCSB, s-a accidentat

Edjouma este accidentat. După jocul din campionat are o problemă și nu a putut să se antreneze nici ieri, nici astăzi”, a spus Nicolae Dică, înainte de Farul – FCSB.

Edjouma a intrat în repriza secundă în remiza celor de la FCSB cu Hermannstadt. Francezul a marcat golul egalizator pentru roș-albaștri la ultima fază a partidei.

Pe lista jucătorilor accidentați de la FCSB se mai numără și Ionuț Panțîru (despre care nu se știe dacă va mai juca fotbal), Iulian Cristea (care va reveni abia în 2023), Andrei Dumiter, Adrian Șut și Ovidiu Popescu (care va reveni, de asemenea, în 2023).

Reclamă

Malcom Edjouma a adunat în total nouă partide pentru FCSB în acest debut de sezon, reușind în total trei goluri și un assist.

Malcom Edjouma a fost dorit de Toulouse

Conform jurnaliştilor de la L’Equipe, Malcom Edjouma este curtat intens de Toulouse, echipa din oraşul în care s-a născut. Gigi Becali i-a stabilit un preț de 5 milioane de euro. 

Să plătească clauza de 5 milioane de euro. Eu nu îl las, dar are clauză de 5 milioane de euro„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

800.000 de euro este cota lui Edjouma, conform transfermarkt.com. Acesta evoluează pentru FCSB din februarie 2022, când Gigi Becali l-a adus de la FC Botoșani.

Edjouma are un singur vis: „Trebuie să câștigăm campionatul!”

Malcom Edjouma (25 ani) visează să câştige titlul cu FCSB. Roş-albaştrii vor cu orice preţ să spargă gheaţa după mulți ani de aşteptare.

„Am fost transferat de FCSB în februarie, înainte de sfârșitul perioadei de transferuri. Acum sunt aici să lupt pentru titlu, pentru campionat. Întotdeauna vreau să câștig, nu mă interesează să am un meci bun, să marchez un gol sau o pasă de gol, toate calitățile mele contează pentru jocul colectiv. Nu-mi place să pierd așa că nu voi fi fericit cu asta. Au trecut mulţi ani de la ultimul titlu câștigat de FCSB”, a declarat Malcom Edjouma, în cadrul interviului pentru CFOOT, în aprilie 2022.

Recomandări
  • FCSB l-a pierdut și pe Malcom Edjouma
  • Anunțul făcut de Nicolae Dică

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și