Închide meniul
VIDEO

Ionuț Radu, trei goluri încasate în Inter – Cremonese! Revenire de coșmar la Milano pentru portarul român

Alexandru Ivan Publicat: 30 august 2022, 22:54

Reclamă
Ionuț Radu, trei goluri încasate în Inter – Cremonese! Revenire de coșmar la Milano pentru portarul român

Ionuț Radu e titular în poarta lui Cremonese

Ionuț Radu,. într-un meci pentru Cremonese / Profimedia

Ionuț Radu a încasat trei goluri în prima repriză a meciului Inter – Cremonese, din etapa a patra din Serie A. Portarul român a avut parte de o revenire de coșmar la Milano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Radu a luat două goluri de la foștii colegi chiar pe „Giuseppe Meazza”. Joaquin Correa și Nicolo Barella au înscris în poarta portarului român.

Ionuț Radu, trei goluri încasate în Inter – Cremonese

La primul gol al Interului, semnat de Correa în minutul 12, Ionuț Radu a avut un reflex excelent la șutul pe jos al lui Edin Dzeko, însă n-a mai avut ce face la reluarea din câțiva metri a atacantului argentinian. VIDEO AICI

În minutul 38, a venit eurogolul lui Nicolo Barella. Mijlocașul naționalei Italiei a trimis un voleu năucitor în plasa lui Ionuț Radu, de la marginea careului, după o centrare a lui Calhanoglou. VIDEO AICI

În repriza secundă a marcat și Lautaro Martinez. Atacantul argentinian a scăpat singur cu Ionuț Radu în minutul 76 și l-a învins pe portarul român cu un șut la colțul lung.  VIDEO AICI

Reclamă

Pentru Ionuț Radu este a patra apariție pentru Cremonese în acest sezon de Serie A. Portarul român a fost cedat de Inter în această vară, sub formă de împrumut.

Ionuț Radu, evoluție stelară în fața lui Jose Mourinho

Ionuţ Radu a fost inclus în echipa etapei a doua din Serie A, după Roma – Cremonese 1-0. Chiar dacă a fost învins pe Olimpico, internaţionalul român a făcut show în faţa lui Jose Mourinho.

Astfel, conform celor de la Who Scored, Ionuţ Radu a primit cea mai mare notă dintre toţi portarii, dar şi dintre toţi jucătorii incluşi în primul 11 al etapei, în care Roma lui Mourinho a obţinut a doua victorie la limită.

Reclamă 4 / 0/3

Jose Mourinho l-a lăudat pe Ionuţ Radu, după prestaţia excelentă din partida cu Roma. Radu a fost învins doar de Smalling, în minutul 65.

„Puteam să închidem meciul în primele 20 de minute. Radu a fost fantastic, dar când ai momente bune și nu închizi jocul, atunci totul devine dificil.

Am câstigat două meciuri cu 1-0, cu doi jucători defensivi care au marcat. Dacă sunt îngrijorat? Nu, pentru că va veni și vremea ca Tammy Abraham, Paulo Dybala, Nicolo Zaniolo să marcheze și ei”, a spus Mourinho conform celor de la Tuttomercatoweb.

Ionuț Radu a vorbit în premieră despre greșeala care a costat-o titlul pe Inter

Ionuț Radu a vorbit în premieră despre greșeala uriașă comisă în meciul Bologna – Inter 2-1, din sezonul precedent din Serie A. Trimis titular în partida din aprilie, portarul român a dat pe lângă minge și și-a „îngropat” echipa.

Sansone a profitat de „cadoul” lui Radu și a marcat golul victoriei pentru Bologna, în minutul 81. Multe voci l-au acuzat pe goalkeeper-ul de 25 de ani că i-ar fi „furat” titlul lui Inter. AC Milan a devenit campioană, cu un avans de numai două puncte.

Între timp, Ionuț Radu a fost împrumutat de Inter la Cremonese pentru sezonul 2022/2023. Portarul român a rupt tăcerea și a vorbit pentru prima dată despre gafa uriașă din finalul meciului cu Bologna.

Radu a oferit un interviu-eveniment în celebra publicație Gazzetta dello Sport, în care a dezvăluit și ce i-a transmis Samir Handanovic, portarul titular de la Inter, după ce a dat pe lângă minge:

Reclamă

„În ziua aceea am fost la pământ, dar îmi amintesc bine cuvintele lui Handanovic. Avea dreptate. Trebuie să mă ridic și să muncesc mai mult”, a spus Ionuț Radu, pentru Gazzetta dello Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și