Închide meniul

Ionuţ Radu l-a uimit pe Jose Mourinho în Roma – Cremonese 1-0: „A fost fantastic!” Nota uriaşă primită de portarul român

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 august 2022, 23:04

Ionuţ Radu l-a uimit pe Jose Mourinho în Roma – Cremonese 1-0: „A fost fantastic! Nota uriaşă primită de portarul român

Ionuţ Radu, lăudat de Jose Mourinho

Ionuţ Radu, în timpul unui meci / Profimedia

  • Ionuţ Radu l-a uimit pe Jose Mourinho în Roma – Cremonese 1-0
  • Ionuţ Radu a primit o notă mare din partea italienilor

Ionuţ Radu l-a uimit pe Jose Mourinho în Roma – Cremonese 1-0. După gafa incredibilă din partida cu Fiorentina, Ionuţ Radu a avut o evoluţie foarte bună în partida cu Roma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Radu şi Vlad Chiricheş au fost titulari la Cremonese în partida pierdută la limită cu Roma, scor 0-1. Ionuţ Radu a avut o evoluţie foarte bună şi a primit nota 7 din partea jurnaliştilor italieni.

Ionuţ Radu l-a uimit pe Jose Mourinho în Roma – Cremonese 1-0

Jose Mourinho l-a lăudat pe Ionuţ Radu, după prestaţia excelentă din partida cu Roma. Radu a fost învins doar de Smalling, în minutul 65.

Reclamă

Puteam să închidem meciul în primele 20 de minute. Radu a fost fantastic, dar când ai momente bune și nu închizi jocul, atunci totul devine dificil.

Am câstigat două meciuri cu 1-0, cu doi jucători defensivi care au marcat. Dacă sunt îngrijorat? Nu, pentru că va veni și vremea ca Tammy Abraham, Paulo Dybala, Nicolo Zaniolo să marcheze și ei”, a spus Mourinho conform celor de la Tuttomercatoweb.

Reclamă

Ionuţ Radu, autogol uluitor în Fiorentina – Cremonese 3-2

Ionuţ Radu a „reuşit” un autogol uluitor în Fiorentina – Cremonese 3-2. Portarul român de 25 de ani a comis-o în minutul 90+5, la scorul de 2-2. În urma gafei, noua sa echipă a ratat şansa de a obţine un punct uriaş.

Cremonese a avut o primă repriză de coşmar. Vlad Chiricheş a văzut cartonaşul galben încă din minutul 9, iar Gonzalo Escalante şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică încă din prima repriză.

Condusă cu 1-2, Cremonese a reuşit să revină pe tabelă în minutul 68. Confruntarea de pe „Stadio Artemio Franchi” se îndrepta către un rezultat de egalitate, însă Ionuţ Radu şi-a băgat mingea în propria poartă.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 90+5, Rolando Mandragora a trimis o centrare în careu, iar balonul a ajuns la Ionuţ Radu. Deşi balonul se afla în braţele sale, portarul român s-a dezachilibrat şi a intrat cu mingea în propria poartă.

Ionuț Radu a vorbit în premieră despre greșeala colosală din Bologna – Inter 2-1

Ionuț Radu a vorbit în premieră despre greșeala uriașă comisă în meciul Bologna – Inter 2-1, din sezonul precedent din Serie A. Trimit titular în partida din aprilie, portarul român a dat pe lângă minge și și-a „îngropat” echipa.

Sansone a profitat de „cadoul” lui Radu și a marcat golul victoriei pentru Bologna, în minutul 81. Multe voci l-au acuzat pe goalkeeper-ul de 25 de ani că i-ar fi „furat” titlul lui Inter. AC Milan a devenit campioană, cu un avans de numai două puncte.

Între timp, Ionuț Radu a fost împrumutat de Inter la Cremonese pentru sezonul 2022/2023. Portarul român a rupt tăcerea și a vorbit pentru prima dată despre gafa uriașă din finalul meciului cu Bologna.

„E șansa potrivită de a o lua de la capăt și de a-mi demonstra valoarea, cum nu am reușit în ultimii doi ani.

(N.r. – Despre antrenorul Massimiliano Alvini) Cu el jucăm un fotbal fără frică, pe care ni l-a impus încă din prima zi. Am fost uimit de felul lui de a face lucrurile, în aceste prime săptămâni. Îmi cere să construiesc de jos, fără să mă risc, altfel să degajez spre vârfuri.

O întoarcere la Inter? Trebuie să mă concentrez asupra prezentului și să mă descurc bine aici, la Cremona”, spunea Ionuţ Radu după ce a ajuns la Cremonese.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 19 mart., 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Liverpool, victorie la scor de tenis în Europa League
Fotbal extern • 14 mart., 23:45
Liverpool, victorie la scor de tenis! Calificare dramatică reuşită de Leverkusen! Rezultatele serii din Europa