Închide meniul

Adrian Mititelu, convins că Gigi Becali va da lovitura cu Andrea Compagno: „Îl vinde cu cel puțin patru milioane de euro!”

Alexandru Ivan Publicat: 31 august 2022, 18:05

Reclamă
Adrian Mititelu, convins că Gigi Becali va da lovitura cu Andrea Compagno: „Îl vinde cu cel puțin patru milioane de euro!

Adrian Mititelu îl apără pe Edi Iordănescu, după ce România a terminat ultima în Liga Naţiunilor

Adrian Mititelu, în timpul unui antrenament / Hepta

Adrian Mititelu crede că Andrea Compagno nu va sta multă vreme la FCSB și e convins că Gigi Becali poate să-l vândă în străinătate pe o sumă uriașă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul de la FC U Craiova 1948 e de părere că Gigi Becali va încasa cel puțin patru milioane de euro dintr-un potențial viitor transfer al lui Andrea Compagno de la FCSB.

Adrian Mititelu, convins că Gigi Becali va da lovitura cu Andrea Compagno

”Eu sunt convins că FCSB va scoate acești bani și îl va vinde cu cel puțin patru milioane de euro în maxim un an. Are un potențial uriaș. Eu îl cunosc foarte bine, m-am documentat. E un băiat extraordinar de serios.

Veți vedea că va juca la o echipă mare Compagno, la o echipă bună din Europa. Există o înțelegere pentru 10% dintr-o eventuală vânzare. Dacă șansa îl va ajuta să nu se accidenteze, 100% va pleca.

Îl cunosc foarte bine și rețineți ce vă spun, nu mă joc cu cuvintele. L-am dat pe această sumă de bani, care ne ajută foarte mult. L-am dat cu inima strânsă, dar sunt convins că el va sta cel mult un an în România”, a spus Adrian Mititelu, conform sport.ro.

Reclamă

Andrea Compagno ştie ce îl aşteaptă la FCSB

Italianul este de părere că latifundiarul din Pipera se aseamănă cu Adrian Mititelu, finanţatorul de la FC U Craiova 1948.

„Sunt foarte fericit că sunt aici. Vor să mulţumesc celor de la FC U Craiova 1948. Sper să joc în curând şi începând de mâine să câştigăm. Eu mă gândesc pentru ce am de făcut pe teren. Pe teren nu merge 1 milion de euro. Trebuie să joci, altfel te bat adversarii. Mă gândesc doar să îmi ajut coechipierii. Toată lumea vrea să câştige. O să fie greu, dar toţi jucătorii au visul ăsta. Eu sunt foarte fericit.

Mă uit doar în faţă. Suntem FCSB şi trebuie să câştigăm. Sunt la dispoziţie. Când joci la o echipă mare e mai bine. Aici sunt jucătorii cu calităţi. Sunt sigur că o să găsesc asta şi aici. Sunt vârf şi trebuie să marchez, să fiu decisiv în faţa porţii. În Italia au fost multe. E important să te uiţi la toată lumea şi să înveţi ceva de la toţi. Toată lumea are frică de Gigi Becali. Am avut şi la Craiova un patron cu mare pasiune”, a declarat Andrea Compagono la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Compagno l-a costat pe Gigi Becali 1,5 milioane de euro

Compagno a semnat cu FCSB, după ce Gigi Becali a achitat suma cerută de Adrian Mititelu, în valoare de 1,5 milioane de euro. În plus, oltenii și-au asigurat și un procent de 10% dintr-un viitor transfer al atacantului de 26 de ani.

Andrea Compagno nu a avut multe cerinţe când s-a înţeles cu FCSB. Golgheterul din Bănie a cerut un salariu de 15.000 de euro lunar şi 30.000 de euro la semnătură.

În acest sezon, italianul a marcat cinci goluri în șase partide de Liga 1 pentru FC U Craiova 1948. Vârful are în total 26 de reușite și cinci assist-uri pentru olteni.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și